Znanja
StoryEditor

Dr. Julie Felker na predavanju Liderova Kluba obiteljskih tvrtki

26. Studeni 2015.
Piše:
lider.media

Kako izgraditi kulturu angažmana zaposlenika u obiteljskim tvrtkama (Building a Culture of Employee Engagement in family firms ) naziv je predavanja koje za članove Liderova Kluba obiteljskih tvrtki organiziramo 27. studenog s početkom u 10 sati, u prostorijama ZŠEM-a.

Predavanje će održati prof.dr. Julie Felker sa sveučilišta Michigan. Dr. Julie Felker zaposlenica je fakulteta College of Business na Sveučilištu Michigan-Deaborn. Prije priključivanja navedenom fakultetu radila je kao visoki akademski vođa studija, te je također radila na poziciji visokog pomoćnika dekana i privremenog dekana. Predaje kolegije Organizacijski postupak, Upravljanje ljudskim resursima (HRM), HRM na međunarodnoj razini, Upravljanje promjenama i Upraviteljske vještine za MBA-e i studente dodiplomskog studija. Njezini interesi obuhvaćaju geografsku pokretljivost školovanih radnika, prekogranično regrutiranje u Europskoj uniji, organizacijske promjene u suvremenim gospodarstvima i komparativno upravljanje ljudskim resursima,te međunarodno HRM, s posebnim naglaskom na Srednju i Istočnu Europu. Kao član Fakulteta i visoki savjetnik Instituta William Davidson Sveučilišta Michigan-Ann Arbor, bavi se razvojem i odašiljanjem edukacijskih programa upravljanja, te omogućava tehničku podršku u razvoju zemalja, najčešće Algerije, Ruande i nekadašnjih Sovjetskih Republika Uzbekistana i Kazahstana. Preko Instituta Davidson surađuje s vlasnicama mikro poslova u Ruandi, čiji je rad inicirao i financirao Goldman Sachs. Dr. Felker je gost predavač i izvanredni profesor na Sveučilištu u Padovi, Štoklomskoj školi ekonomije u Rigi, te Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Dr. Felker započela je svoju karijeru radeći za tvrtku International Accounting Group-Pacific Canada Division of Unisys, Corp. Članica je ovih cijenjenih institucija: Academy of International Business, Academy of Management, European International Business Academy, European Academy of Management, OBTS-Teaching Society for Management Educators, Society of Human Resource Management.

Klub obiteljskih tvrtki zamišljen je kao dobrovoljna asocijacija koja za cilj ima unapređenje poslovanja firmi u obiteljskom vlasništvu kroz edukaciju, pomoć u rješavanju specifičnih problema te razmjenu znanja i iskustava. Klub obiteljskih tvrtki uz Lider kao glavnog osnivača podržavaju i partneri Adizes Southeast Europe te Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR).

Više o Klubu obiteljskih tvrtki saznajte na: https://lider.media/obiteljske

28. travanj 2024 20:38