Znanja
StoryEditor

Lider poklanja dvije kotizacije za Startup Weekend Zagreb

22. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Imate li odličnu ideju za posao i stalno razmišljate kako od ideje napraviti biznis tada je Startup Weekend Zagreb odlično mjesto za početak vaše nove karijere.

Od 8. – 10. lipnja 2012. u suradnji s globalnim brandom Startup Weekend po prvi puta održat će se Startup Weekend Zagreb u organizaciji Centra za inovaciju i poduzetništvo pri Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM). Ako ste spremni sudjelovati i pokrenuti ostvarenje snova, Lider vam kao glavni medijski pokrovitelj u suradnji s organizatorom ZŠEM-om daruje dvije kotizacije za ovaj jedinstveni događaj. Sve što trebate napraviti je na Facebook-u lajkati stranicu http://www.facebook.com/StartupWeekendZagreb te u inbox Startup Weekend Zagreb poslati razlog zašto bi baš vama poklonili priliku za sudjelovanje. Prijavu pošaljite do petka 25. svibnja, a najuvjerljiviji razlozi biti će nagrađeni ulaznicama za SWZ na kojem ćete imati priliku plasirati svoju ideju na tržište! Dobitnike ulaznica objavit ćemo u ponedjeljak 28. svibnja na Liderovom webu.

Na događaju će svi prijavljeni sudionici imati na raspolaganju 54 sata kako bi radili na pokretanju vlastitih kompanija. Unutar tog razdoblja razvijaju se poslovne ideje od predstavljanja na pitchfireu, preko intenzivnog timskog rada, pa sve do funkcionalnog prototipa proizvoda/usluga koji predstavlja temelj vašeg budućeg startupa. Kroz taj proces surađuju s dvadesetak eminentnih poduzetnika, marketinških stručnjaka i pravnih savjetnika.

28. travanj 2024 16:42