Aktualno
StoryEditor

HitIt.Digital: U fokusu mjerljivost povratnih podataka

09. Ožujak 2017.

Druga po redu Google AdWords / Google Analytics konferencija  pod nazivom ‘HitIt.Digital‘ održat će se 6. travnja 2017. u Kongresnom centru Forum u Zagrebu u devet sati. Organizira je osječka tvrtka Escape d.o.o. koja ju je zbog iznimnoga prošlogodišnjeg odaziva odlučila prirediti i ove godine. Posebnost je konferencije što je potpuno posvećena temama Google Adwordsa i Google Analyticsa. Jedinstvena u regiji, ove godine okupit će najistaknutija imena s tih područja i prikazati nove trendove na platformama Google Adwords i Google Analytics.

Primjer iz prakse

Kao i lani konferencija uz domaće stručnjake dovodi strane predavače, pa će je tako otvoriti predavač iz Googlea Jos Meijerhof koji Google Analytics uvodi i razvija od početka, još od 2006. Danas je na funkciji voditelja Googleovih proizvoda za mjerenje i atribuciju.

Humanitarni karakter Konferencija je humanitarna – ove će godine sve donacije dobiti njezin partner, udruga Crveni nosovi. Sve uplate kotizacije, koja iznosi 300 kuna, idu izravno na račun udruge

– Ako pogledate program ovogodišnje konferencije, primijetit ćete da je više predavača koji će govoriti o Google Analyticsu nego onih koji će se baviti Google AdWordsom. Osnova je digitalnog marketinga mjerljivost i mjerenje povratnih podataka, pa su upravo zato željeli naglasiti Google Analytics. Naravno, tu je i dobar primjer iz prakse koji će služiti kao uvod u dvije odlične teme o Google AdWordsu – kaže Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape d.o.o.

Digitalne kampanje

Domaće snage predvode Zorin Radovančević i Miroslav Varga. Radovančević je voditelj analitike u Escapeu i nositelj mnogih prestižnih certifikata s iskustvom od deset godina u analiziranju projekata u financijama, telekomunikaciji, trgovini, turizmu. Govorit će o ulozi Google Analyticsa u poslovnom odlučivanju i zašto je taj alat sve važniji u poslovnom odlučivanju. Varga koji je već dobro poznat digitalnoj niši u regiji, dotaknut će se upotrebe Google AdWordsa i za neke druge zadatke, ne samo za oglašavanje.

Počele prijave za konferenciju Prošlogodišnja konferencija nadmašila je sva očekivanja i na sâm dan održavanja tražilo se mjesto više. Kako biste se na vrijeme prijavili za ovogodišnji ‘HitIt.Digital‘, posjetite www.hitit.digital, ispunite formular i osigurajte svoje mjesto.

Osim spomenutih predavača na konferenciji će predavanje održati i Robert Petković, web-analitičar čija će tema biti prožeta psihologijom i proučavanjem ponašanja potrošača pomoću Google Analyticsa; Maja Bilić, koja također dolazi iz Googlea, govorit će o važnosti optimizacije digitalnih kampanja kako bi se maksimirao povrat ulaganja, Ines Strmotić iz Escapea pokazat će nam kako iz Google AdWordsa izvući podatke o konkurentskim oglašivačima, a teorijski dio predavanja dopunit će Ognjen Bagatin iz Poliklinike Bagatin koji će pokazati koje mjesto zauzima Google AdWords u poslovanju njihove tvrtke i kako je Google AdWords unaprijedio njihovo poslovanje.

 

29. svibanj 2024 18:34