Aktualno
StoryEditor

HitItDigital – konferencija koju ne smijete propustiti

10. Travanj 2018.

Potaknuta uspjehom zadnje dvije godine, tvrtka Escape d.o.o. i ove godine organizira specijaliziranu Google AdWords i Google Analytics konferenciju - HitItDigital. U Zagrebu će se 26. travnja okupiti najveći stručnjaci iz područja Google Analyticsa i Google AdWordsa na ovim prostorima.

Konferenciju će otvoriti predavačica iz Googlea Alessia Scarpellini. Alessia je Googleov stručnjak za Audience te će govoriti o trendovskim navikama potrošača i kako pomoću Google Audiencea pogoditi pravu publiku. Domaće stručne snage predvodi Zorin Radovančević koji će govoriti o ulozi Google Analyticsa u procesu pronalaženja prave publike kroz remarketing, a boje Escapea predstavljat će i Miroslav Varga, Ines Srb i Igor Jurić.

Varga će objasniti kako provjeriti kvalitetu oglasa i mobilnih kampanja, dok će Srb pokazati kako mjeriti offline konverzije. Danas aktualnom temom - automatizacijom Google AdWords kampanja pozabaviti će se Černoga te pokušati odgovoriti na pitanje ostaju li agencije bez posla? Na konferenciji će predavati i Igor Jurić koji će pokazati kako pomoću Google Analyticsa razumjeti interakciju korisnika i web stranice.

Također nas očekuje i vrlo zanimljiva analiza slučaja u kojoj će Zorin Radovančević pokazati koje su prednosti i snage korištenja Google Analytics alata prilikom mjerenja uspješnosti ulaganja u digitalni marketing.

Kao i svake godine i ove godine će konferencija biti humanitarnog karaktera. Sve donacije idu udruzi Crveni Nosovi, partnerima ove konferencije. Iznos kotizacije je 300,00 kuna, a sve uplate idu izravno na račun udruge Crveni Nosovi.

Ako ste digitalac HitItDigital je konferencija koju jednostavno ne smijete propustiti. Ako ste prošle godine sudjelovali na konferenciji, hit it again! Prijave su već započele, posjetite www.hitit.digital, ispunite obrazac i osigurajte svoje mjesto na konferenciji.

21. svibanj 2024 02:47