Poslovna scena
StoryEditor

RIZ-Odašiljači na putu ‘ozdravljenja‘

23. Rujan 2012.

Novoizabrani članovi Uprave RIZ Odašiljača, predvođeni predsjednikom Kamilom Vranom, obišli su u nedjelju postrojenje tvornice kako bi dobili uvid u njezino stanje i najavili da se tvrtka od ponedjeljka ponovno vraća redovnom radu.

Time je, kako je priopćeno, nakon pet mjeseci, konačno mirno zaključena priča oko imenovanja nove uprave te tvrtke. Članovi Uprave izrazili su zajednički stav kako je napokon došlo vrijeme da tvornica nastavi s normalnim radom te se okrene onome u čemu je najbolja – izradi vrijednih proizvoda u području komunikacije, razvoju visokih tehnologija i otvaranju novih poslovnih perspektiva. Vjeruju kako će ih i radnici RIZ-Odašiljača podržat u njihovim ciljevima usmjerenima prema ‘ozdravljenju‘ poslovanja tvornice te da je vrijeme nemilih scena iza njih, priopćeno je iz te tvrtke.

Na sjednici Nadzornog odbora održanoj u petak 21. rujna izabrana je nova Uprava RIZ-Odašiljača za čijeg predsjednika je imenovan Kamilo Vrana, zamjenika predsjednika Robert Hirc te za njezinog trećeg člana dosadašnji predsjednik Uprave Robert Inkret. Sjednici su nazočili troje članova Nadzornog odbora Vesna Čizmar, Marijan Rošić i Drago Dominić, čime je Nadzorni odbor imao potrebnu većinu za donošenje odluke o imenovanju nove Uprave.

Radnici RIZ-Odašiljača u petak su novoj članici NO Vesni Čizmar, koju optužuju da je kao bivša pokajnica iz "afere Maestro" postavljena u NO da bi tvrtka bila uništena i poslana u stečaj, onemogućili ulazak u tvrtku i time održavanje sjednice NO u samoj tvrtki, a pritom je gotovo došlo do sukoba između radnika i zaštitara koje je, kako su kazali radnici, angažirala nova Uprava.

29. travanj 2024 07:24