Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pavo Zubak izašao iz suvlasništva u Žitu, zaključen stečaj za Maržićev Volosko projekt, Eaglle Hills postavio svog čovjeka na čelo Sunce hotela…

30. Prosinac 2021.
Pavo Zubakfoto Ratko Mavar

Pavo Zubak napustio je vlasničku strukturu osječke tvrtke ŽITO.

Shaikh Mubarak Ali Abdulla Hamad Alkhalifa postao je novi predsjednik Uprave SUNCE HOTELA umjesto Hrvoja Veselka koji je ostao njezinim članom, dok je Ivan Potkrajčić prestao  biti članom Uprave.

Nakon što je utvrđeno da je okončano unovčenje stečajne mase u postupku vođenom nad tvrtkom BRODSKA MONTAŽA iz Vrhovljana, zaključen je stečajni postupak koji je bio otvoren 24. listopada 2018.

Sesvetska tvrtka DONIT-GOSPODARSKI PROGRAM pripojena je tvrtki TOKIĆ.

Nikoli Turčiću, koji je do sada bio jedini vlasnik tvrtke G. P. P. MIKIĆ, su se u vlasničkoj strukturi tvrtke priključili Barbara Turčić Gajzler, Ana Turčić i Lucija Babić.

Ivan Polović postao je novi direktor karlovačke ČISTOĆE umjesto Tomislava Polića. Tvrtka također ima novi NO u kojem je za novog predsjednika imenovan Vedran Jurac umjesto Zdravka Marčetića. Odboru su se kao novi članovi pridružili i Ivona Šebetić i Ivica Margarin, a napustili su ga Ivan Đoja i Denis Karas.

Biserka Poslončec više nije članica Uprave tvrtke BRENTA.

Nikolina Blašković i Dragan Magaš postali su novi članovi NO-a tvrtke EKO – MURVICA umjesto Sanje Knežević i Renata Tabaka.

Josip Grubeša postao je novi predsjednik NO-a ZELINSKE KOMUNALIJE umjesto Krešimira Potočkog, a Matija Buković postao je novi zamjenik predsjednika umjesto Željka Bukovića. Odboru su se pridružili i novi članovi Marija Kralj, Anica Trcak i  Tihomir Žeželj umjesto Ivana Borka, Marije Kralj i Ivice Sambola.

Suvlasnik AKROPOLE iz Satnice Đakovačke Niko Grbeša povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru, a novi direktor je Vinko Grbeša.  

Direktor AGROKLASA Željko Vuđan pridružio se kao suvlasnik osnivaču i prokuristu Mladenu Vuđanu.

Vlasnica BRIM – JADRANKE Jadranka Lončar povukla se s direktorske pozicije i preuzela prokuru, a za direktora je imenovala Branka Lončara.

Danijela Andesilić postala je nova direktorica VELEBIT-PROMETA nakon što je tvrtku nedavno preuzeo novi vlasnik – LIBURNIA POMORSKA AGENCIJA.

Ivana Murn i Vesna Lutz nove su suvlasnice i direktorice LIN TRGOVINE umjesto  Ivana Lutza.  

Josip Kranjec i Dalibor Štorga više nisu u vlasničkoj strukturi BIOINSTITUTA. Nakon njihova odlaska tvrtka ima 22 vlasnika.

Tomislav Benković postao je novi direktor PETROLOVE tvrtke VJETROELEKTRANE GLUNČA umjesto Borisa Antoloviča.

Filip Presečki imenovan je na još jednu direktorsku poziciju, ovaj put u tvrtki WPC AGRO 5 gdje je zamijenio Ronalda Žuvanića.

16. travanj 2024 16:26