Ukratko
StoryEditor

Brend Yes to beauty preuzeo operativno vođenje luksuznog i nagrađivanog Wellness & Spa centra u Dubrovniku

02. Ožujak 2022.
Sun Gardens Dubrovnik

Tvrtka Da ljepoti d.o.o., koja posluje pod brendom Yes to beauty, operativno vodi 11 Wellness & Spa centra, a sada su se Wellness oazama pridružili i Dubrovački Vrtovi Sunca.

Wellness & Spa centar u hotelu Sun Gardens Dubrovnik prepoznat je i kroz brojne prestižne nagrade. Čak četiri godine zaredom proglašen je najboljim Spa centrom prema vodećem online magazinu Spa Traveller. Nagradu za najbolji luksuzni Spa u Hrvatskoj dobili su dvije godine zaredom od strane prestižnog World Luxury Spa Award-a.

– Zadovoljstvo nam je što ćemo operativno upravljati veličanstvenom Wellness oazom te putem naših luksuznih usluga nastaviti tradiciju Sun Gardensa te našim gostima priuštiti savršen dan potpunog opuštanja i nezaboravnog uživanja u novom Yes to beauty Wellness & Spa centru – izjavio je generalni direktor Mladen Zebić.

Tvrtka Da ljepoti d.o.o., koja je već 35 godina poznata u svijetu proizvodnje, edukacije i prodaje profesionalne kozmetike za spa i beauty centre, te posluje i pod brendom Yes to beauty ili hotelskim brandom, koji od sada operativno vodi 12 luksuznih Wellness & Spa centara. Wellness & Spa centri se nalaze u Zagrebu, Crikvenici, Rabu, Makarskoj, Makarskoj rivijeri, Omišu, Dubrovniku i Austriji.

Vrhunski spa terapeuti koji rade u našim centrima prolaze specifičnu edukaciju u našoj Wellness akademiji kako bi usavršili i naučili nove tehnike masaža i rituala koje imamo u našoj ponudi. Također, sve proizvode koje koristimo u tretmanima su visoko kvalitetni i luksuzni proizvodi brendova koje i sami distribuiramo i prodajemo na maloprodajnom i veleprodajnom tržištu. U ponudi imamo Spa & Beauty brend Omorovicza, organski brend Voya, inovativni talijanski beauty brend Diego Dalla Palma Professional, organski spa brend BCL, spa brend Themae Paris, organski brend Orgaid su samo neki od njih.

Vjerujemo da će nam suradnja s Sun Gardensom pružiti dodatnu snagu da budemo prvi i najbolji luksuzni Wellness & Spa centar u Hrvatskoj.

27. travanj 2024 01:41