Lider trend
StoryEditor

Sancta Domenica predstavlja najam elektroničke opreme

22. Listopad 2015.

Sancta Domenica, inovativan hrvatski maloprodajni lanac tehničke robe koji bilježi dvostruki rast već dvije godine uzastopce, predstavlja novu pogodnost za pravne osobe - najam elektroničke opreme.

Sancta Domenica je među prvima uvela plaćanje na 24 rate bez kamata, a prvi su takvo plaćanje implementirali za svoj cjelokupni program. Također, Sancta Domenica je prva uvela plaćanje mobitelom putem Erste Wallet i PBZ Way to Pay usluga.

Od sredine listopada pravne osobe u Sancta Domenici mogu uzimati robu u najam putem Grenke leasinga na rok od jedne do pet godina.

Najam donosi brojne prednosti u odnosu na klasičnu kupovinu opreme putem predračuna ili na kreditnu karticu poput ulaska najamnine u trošak, ne smanjuje se likvidnost niti kreditna sposobnost tvrtke, nije potrebno učešće u financiranju, najamnima je fiksna u kunama, nije potrebna polica osiguranja i roba se može odmah preuzeti. Nema skrivenih troškova niti troškova javnog bilježnika.

Dodatna pogodnost, osim brojnih financijskih, je produljeno jamstvo koje vrijedi tijekom cijelog trajanja najma. Trošak produljenog jamstva snosi Sancta Domenica a ono je moguće do pet godina za televizore i klima uređaje, te do tri godine za ostale proizvode - mobitele, tablete, pametne satove, Sony Playstation, računala, monitore i pisače.

Kako do najma? Ovlaštena pravna osoba sa žigom tvrtke može sklopiti ugovor u bilo kojoj poslovnici Sancta Domenice. Cijela procedura traje otprilike pola sata, nakon čega je roba spremna za preuzimanje na licu mjesta. Uvjet je da se najam ugovara na iznos od 4.000 kn + PDV ili veći.

Kako to izgleda u praksi? Izračun mjesečne rate najma za Samsung Galaxy S6, uz 36 mjeseci jamstva, iznosi 125 kn + PDV. Sony Playstation 4 u najmu na 36 mjeseci, što je također pokriveno jamstvom, mjesečno stoji 87 kn + PDV, a primjerice novi Samsungov Nano Crystal televizor, UE55JU6872 - Best Buy visoke klase - na 60 mjeseci najma (uz jamstvo) stoji mjesečno 158 kn + PDV.

Više detalja o najmu možete dobiti upitom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 01/3369-552, te na stranicama http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=7824c537-462f-4d3f-9845-fda14ae5d585

16. travanj 2024 03:44