Hrvatska
StoryEditor

Frane Garma novi je direktor tvrtke Confida Hrvatska

10. Rujan 2020.
Frane Garmafoto Dražen Lapić
Iskustvo Frane Garma, koji je proveo dvanaest godina u najvećim svjetskim konzultantskim kućama, znatno će osnažiti tim zagrebačkog ureda konzultantske i revizorske tvrtke Confida

Zagrebački ured međunarodne konzultantske i revizorske tvrtke Confida s mrežom ureda u Austriji i Jugoistočnoj Europi ima novog direktora – Franu Garmu.

Prije dolaska u kompaniju Confida Hrvatska Garma je proveo dvanaest godina u najvećim svjetskim konzultantskim kućama iz skupine Velike četvorke u kojima je obavljao funkcije menadžera u reviziji i menadžera za računovodstveno savjetodavne usluge. U svojoj dugogodišnjoj karijeri bio je revizor i savjetnik najvećih hrvatskih i svjetskih kompanija.

Radio je na projektima spajanja i reorganizacije poslovanja društava te utvrđivanju računovodstvenih i poreznih posljedica takvih transakcija. Posjeduje veliko iskustvo u savjetovanju klijenata na području financijskog izvještavanja i harmonizacije grupnog izvještavanja.

Posljednjih godina Frane Garma posebno je bio posvećen projektima uvođenja novih računovodstvenih standarda (MSFI 9, MSFI 15 i MSFI 16). Plan je tvrtke Confida Hrvatska u idućim godinama dodatno osnažiti svoj tim i jače iskoračiti na tržištu.

Iskustvo Frane Garme svakako će poduprijeti daljnji rast njezina poslovanja i pružiti potporu stranim investitorima u financijskim i poreznim pitanjima koja se javljaju tijekom investicijskih projekata u regiji i Hrvatskoj te poboljšanju regionalne suradnje koju Confida Hrvatska gradi od 2001., kad je u Zagrebu osnovan njezin ured. 

18. travanj 2024 05:16