Hrvatska
StoryEditor

Gabrijela Žalac za Lider: Da, otvorila sam tvrtku...

17. Ožujak 2021.
Gabrijela Žalac

Nakon nekog vremena izbivanja iz medija, Gabrijela Žalac opet se našla u centru poslovne pozornosti. Naime, bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova EU pokrenula je privatni biznis. Prema podacima iz Sudskog registra, kako piše 24sata, Gabrijela Žalac je 24. veljače s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna osnovala tvrtku Mega EU projekti sa sjedištem u Vinkovcima.

Kao pretežita djelatnost navodi se savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljenjem iako su navedene i brojne druge djelatnosti poput izrade poslovnih planova, investicijskih programa i studija isplativosti i izvodljivosti te izrada projekata za EU fondove, zatim provedba projekata, priprema i provedba postupaka javne nabave, organiziranje seminara, javnih tribina za sektor malog i srednjeg poduzetništva. Među ostalim djelatnostima navedene su i one vezane za turizam, prijevoz i proizvodnju.

Gospođa Žalac jedina je članica ovog d.o.o-a i zastupa ga samostalno i pojedinačno.

No, prije nego je osnovala tvrtku, Gabrijela Žalac je 17. rujna 2020. godine otvorila obrt za poslovno savjetovanje Mega projekti registriran također u Vinkovcima, ali na adresi različitoj od onoj gdje je sjedište tvrtke.

- Da, otvorila sam tvrtku i ne bih htjela ništa o tome govoriti – kratko je izjavila Gabrijela Žalac na Liderov upit.

16. travanj 2024 09:16