Hrvatska
StoryEditor

Stožer civilne zaštite pokreće informativni Community o koronavirusu na Viberu

23. Ožujak 2020.
civilna zastita
Pridružite se Communityju i primajte najnovije informacije iz provjerenog izvora koje možete podijeliti sa svojim prijateljima

Kao rezultat kontinuiranih nastojanja da se spriječi širenje koronavirusa koji uzrokuje bolest COVID-19 na teritoriju Republike Hrvatske, Stožer civilne zaštite pokrenuo je Community na Viberu.

Od danas, putem Communityja dobivat ćete točne i provjerene informacije o trenutačnom razvoju situacije vezane uz koronavirus na području Republike Hrvatske. Pružajući ažurne vijesti iz prve ruke svim pratiteljima Communityja, želimo točno i pravovremeno informirati građanstvo i spriječiti dezinformacije koje mogu negativno utjecati na provođenje mjera zaštite od virusa.

Pridružite se Communityju i dobivajte:

  • nove i točne informacije vezane uz aktualne mjere koje se poduzimaju u borbi protiv epidemije koronavirusa
  • informacije vezane uz funkcioniranje sustava
  • praktične savjete uz svakodnevni život

- Naša je najveća odgovornost čuvati što veći broj ljudi sigurnima i zdravima tijekom trajanja ove epidemije. Koristite Community kako biste informirali sebe i vama bliske osobe te kako biste zaustavili širenje lažnih vijesti. Svi trebamo imati pristup točnim i provjerenim informacijama - izjavili su iz Stožera civilne zaštite.

Viber Community Stožer civilne zaštite dostupan je na sljedećoj poveznici.

26. veljača 2024 13:05