Hrvatska
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Ekos holdinga, Novi nadzornici u Podravki, Građi, HEP-ovim tvrtkama, General electricu…

20. Srpanj 2021.
Josip Vojvodafoto iva and vedran weddings

Josip Vojvoda novi je direktor slastičarske kompanije EKOS HOLDING iz Varaždina umjesto Nevenke Knok.

Ivan Ostojić novi je član NO-a PODRAVKE umjesto Ivana Matovine.

Ivana Gilić nova je članica NO-a GRAĐE iz Solina umjesto Ite Babić.

Marin Leko novi je član NO-a HEP-PLINA umjesto Damira Lončarevića.

Dosadašnja članica NO-a HEP-TRGOVINE Lidija Lovrić Andrijašević nova je predsjednica NO-a umjesto Damira Lončarevića, umjesto kojeg je u NO ušao Damir Matus.

GENERAL ELECTRIC HRVATSKA promijenio je cijeli NO, kojem je sad na čelu Mariusz Ciesielski umjesto Tahera Mouse Abujoudeha, novi zamjenik predsjednika NO-a je Ivan Pudić umjesto Kementa Akdemira, a Kristijan Frketić ušao je u NO kao predstavnik radnika umjesto Marija Tuškana.

Sanja Degoricija i Pavel Šot novi su direktori u PHILIPSU iz Zagreba umjesto Aureliana Antohija, a Miroslav Šaban zadržao je direktorsku poziciju

Tomislav Katalinić novi je direktor komunalne tvrtke PAPUK iz Orahovice umjesto Zdravka Dijakovića.

Žarko Pešić preuzeo je vlasnički i upravljački ABC FASHION od Milana Crnkovića i sjedište tvrtke preselio iz Ključara (Vojnić) u Zagreb.

Rade Bagarić novi je predsjednik NO-a komunalne tvrtke KOMBEL iz Belišća umjesto Damira Horvata, a Katarina Bošnjak i Katica Pepelko nove su članice NO-a umjesto Zvonimira Majića i Eleonore Balog.

Direktor GEOPROJEKTA ILICA Ivan Vojnović prebacio je vlasništvo tvrtke sa svojeg GEOPROJEKTA na svoje ime.

Josip Humski nije više u vlasničkoj strukturi STRAŽE-IMO iz Huma na Sutli, koja sad ima četiri suvlasnika.

Francois Pascal Chadwick nije više direktor u UBERU CROATIJI, koji sad samostalno vodi Sebastien Serge Dupont.

Bing Gu novi je direktor YOUTONE CONSTRUCTIONA iz Zagreba umjesto Liangjung Songa. Uz Yinglie Chen, kao novi suvlasnik upisan je XIYUTONG ELECTRIC POWER CONSTRUCTION CO. umjesto druge kineske tvrtke, WESTERN REGION POWER CONSTRUCTIONA.

LJEKARNE PERVAN iz Varaždina pripojene su LJEKARNAMA AVICENNA iz Zagreba. Obje tvrtke u vlasništvu su LJEKARNI JOUKHADAR Mohameda Radwana Joukhadara.

Eduard Maržić nije više suvlasnik i direktor SUTIVAN PROJEKTA iz Zagreba, koji je ostao u vlasništvu direktora Zdravka Krznarića i Marija Badrova.

Bruno Biuk novi je član NO-a OTP NEKRETNINA umjesto Gyule Nemetha.

Branka Marušić pridružila se kao suvlasnica LIJEKA iz Vrginmosta (Gvozd) ljekarnama VAŠE ZDRAVLJE u vlasništvu GHETALDUS OPTIKE i OKTAL PHARME.

Ilija Rašić nije više suvlasnik GRAĐENJA RAŠIĆ i povukao se s direktorske pozicije na prokuru. Jerko Rašić sad je jedini vlasnik i direktor.

Sergejs Semjonovs novi je član Uprave tvrtke MAŠA iz Kaštel Gomilice umjesto Silvije Oravkin Matejove.

Ivana John preuzela je vlasnički udjel u tvrtki DVA MARKA iz Šibenika od pok. Vedrane Kedžo, i pridružila se kao suvlasnica direktoru Ivanu Kedži.

Drago Kolarić pridružio se Borisu Ožvačiću kao suvlasnik i direktor PENDORA iz Zaprešića.

20. travanj 2024 12:15