1000 Najvećih
StoryEditor

RALU Logistika već 35 godina lider u kontroliranoj temperaturnoj logistici

27. Lipanj 2024.
RALU Logistika 

Vodeća hrvatska logistička kompanija specijalizirana za kontrolirani temperaturni režim RALU Logistika ove godine obilježava 35 godina uspješnog poslovanja. S flotom u kojoj je više od 350 kamiona i više od 650 zaposlenika, tvrtka je već tri i pol desetljeća pouzdan partner mnogim velikim domaćim i stranim kompanijama te lider u svojoj djelatnosti.

Vodeća u Hrvatskoj i regiji

Nudi usluge transporta hrane, farmaceutskih proizvoda i druge robe na području cijele Europe, uključujući tržišta kao što su Njemačka, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Švicarska, Italija, Austrija, Velika Britanija, Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija, BiH i Srbija. Usluga RALU Logistike jedinstvena je po potpuno prilagođenom pristupu klijentima, koji svoje proizvode mogu​ skladištiti na sigurnom i tehnološki standardiziranom prostoru odakle ih se u kratkom roku dostavlja do prodajnog mjesta.

Sve to prepoznali su klijenti, a u Hrvatskoj gotovo i ne postoji zamrznuti prehrambeni proizvod koji nije prošao kroz logistički centar RALU Logistike. Skladišna infrastruktura obuhvaća centralno skladište u Rugvici, četiri distributivna centra u Osijeku, Rijeci, Zadru i Splitu te centralno skladište u Srbiji.

U ožujku ove godine kompanija je dovršila gradnju novoga skladišta za duboko zamrzavanje u Rugvici, i to prije predviđenog roka. Time je zaključen posljednji investicijski ciklus, vrijedan više od petnaest milijuna eura, kojim RALU Logistika stvara uvjete za daljnji rast. Novim su skladištem, uz postojećih 10 tisuća paletnih mjesta, kapaciteti povećani za 6500 paletnih mjesta za robu u zamrznutom i svježem režimu. Investicijski ciklus uključio je i nabavu 25 novih tegljača i poluprikolica za međunarodni transport te 10 distribucijskih vozila za dostavu robe po Hrvatskoj.

– Ove godine RALU slavi 35 godina uspješnog rada koje obilježavamo završetkom investicijskog ciklusa, otvorenjem novog skladišta u Rugvici i ponovnim rastom svoje flote. Novi skladišni kapaciteti omogućuju nam pružanje još bolje razine kvalitete usluge postojećim i budućim klijentima – izjavio je Mario Mesaroš, predsjednik Uprave RALU Logistike.

Kontinuirani rast i razvoj

RALU Logistika sustavno se prilagođava ubrzanom razvoju tržišta kako bi odgovorila na rast i razvoj poslovanja svojih klijenata te sve veću potražnju za izdvajanjem logističke usluge. Novim skladišnim centrom i ukupnim ulaganjima kompanije, koja dosežu više od 80 milijuna EU, RALU Logistika potvrđuje poziciju lidera na tržištu u regiji. 

02. srpanj 2024 12:28