Aktualno
StoryEditor

Komadina i dalje na čelu SDP-a PGŽ, na čelu riječkog Marko Filipović

17. Lipanj 2018.

Na predsjedničko mjesto Županijske organizacije SDP-a Primorsko-goranske županije ponovno je izabran Zlatko Komadina kao jedini kandidat, a riječku gradsku organizaciju u narednom mandatu vodit će Marko Filipović.

>>>Obersnel odlazi s čela riječkog SDP-a

Na unutarstranačkim izborima za potpredsjednike SDP-a Primorsko-goranske županije izabrani su Mirela Ahmetović iz Omišlja, predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić i saborsaki zastupnik Željko Jovanović.

U Rijeci je Marko Filipović izabran za predsjednika s 151 glasom, a protukandidat Vuk Prica dobio je 94 glasa. Potpredsjednici riječke gradske organizacije su Sandra Krpan i Vojko Braut.

>>>Komadina i Ahmetović propitkuju ‘interes’ iza LNG terminala u Omišlju

Marko Filipović je naslijedio na predsjedničkom mjestu Vojka Obersnela, koji se nije kandidirao za tu poziciju. Filipović je nakon potvrde izbora za novisntvo izjavio da je on predstavnik nove generacije koji se treba obraćati novim članovima. Imamo veliko nasljeđe koje treba poštivati, ako i ideje socijaldemokracije, kazao je. Filipović je naveo da računa na sve članove, bez obzira na rezultate izbora.

19. lipanj 2024 09:05