Aktualno
StoryEditor

Lavazza postala službeni partner Liverpoola i Arsenala

05. Studeni 2018.

Grupa Lavazza postala je službeni partner nogometnih klubova Arsenal i Liverpool, te će tijekom sljedeće tri godine biti ekskluzivni dobavljač kave na stadionima Emirates i Anfield.

Lavazzina ponuda proizvoda uključivat će i novu, održivu mješavinu kave za segment posluživanja hrane, iTierra! Kolumbija, koja će biti dostupna u c.150 pakiranjima, zajedno s kavom vrhunskog jedinstvenog podrijetla Kafa Forest Coffee koje će se posluživati u svim VIP salonima i salonima za igrače, te na ključnim prodajnim mjestima unutar stadiona.

>>>Lavazza preuzima Mars Drinks

- Jedan od mnogih aspekata ovog partnerstva uključuje odabrane igrače iz oba kluba kao protagoniste lokaliziranih verzija nove Lavazzine globalne reklamne kampanje koja će prvo biti premijerno prikazana na tržištu Velike Britanije krajem studenog, izjavio je Carlo Colpo, globalni voditelj marketinške komunikacije Lavazze.

Lavazza je već dugo povezana s najprestižnijim sportskim događajima. Na globalnoj razini, brand je jedini brandirani sponzor hrane i pića na sva četiri Grand Slam teniska turnira, uključujući Wimbledon. Lavazza je također partner na lokalnim tržištima s drugim premium događajima kao što su Royal Ascot (Ujedinjeno Kraljevstvo), Mercedes kup (Njemačka) i CHIO Aachen (Njemačka). Prethodna sportska partnerstva uključuju FIFA Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998., talijanski Open (Golf) 2013. i 2014., te Svjetski skijaški kup 1987. i 1989. godine.

Grupa je osnovana 1895. godine u Torinu - nedugo nakon osnivanja oba kluba: Arsenal FC osnovan je 1886., Liverpool FC 1892. godine.

26. travanj 2024 19:43