Aktualno
StoryEditor

Mnoštvo je razloga zašto su korporativni pokloni bitni za poslovanje

07. Studeni 2023.
Nives Borkofoto Sanjin Kaštelan

‘Feedback oduševljenih klijenata najdraži mi je dio‘, odmah na početku napominje Nives Borko, vlasnica Selectedd concept trgovine i webshopa. Zagrebački se brand u pet godina postojanja profilirao kao središte kvalitetnih i drugačijih dizajnerskih proizvoda iz kategorija sitnica za dom, namještaja, umjetničkih grafika, nišnih parfema, kao i knjiga i magazina, poput kultnog Kinfolka kojeg su do sada ljubitelji kreativnosti mogli kupiti samo izvan hrvatskih granica. No, Selectedd priča od prvog dana ima i svoj drugi poslovni put - ponudu održivih, funkcionalnih, kvalitetnih i estetski vrhunskih poslovnih poklona kojima je cilj s namjerom oduševiti baš svakog klijenta. Zato i ne čudi da je usklik ‘Opet smo pogodili!‘ jedan od učestalijih.

Darivanje nije samo sebi svrha

Kod darivanja, osjeti se je li poklon biran s pažnjom kao i hoće li osoba ili grupa kojoj se poklanja poklon primiti informaciju da se pri odabiru uistinu razmišljalo o njima. ‘Ako je poklon smislen tada čin darivanja može aktivirati više poruka od sretnih. Aktivira i saznanje da nas netko cijeni‘, ističe Nives Borko. To potvrđuju i svjetske statistike. Poslovno darivanje postalo je jedan je od bitnijih razloga za gradnju dugoročnih poslovnih odnosa, ali i odnosa sa svojim zaposlenicima, baziranih na poštovanju i zahvalnosti.

Uzlazni trend mindful korporativnih poklona

Do kraja godine, na svjetskoj razini predviđa se rast korporativnih poklona čak od 8% te će se taj trend nastaviti, napominje Borko, te dodaje kako će se sve više pri darivanju razmišljati i o takozvanom mindful darivanju - promišljanju o onome što darujemo kao i o samom činu darivanja.

Basic i premium ponuda Selectedd poslovnih poklona

Selectedd korporativni klijenti su šaroliki. ‘Surađujemo s malim i srednjim tvrtkama, kao i financijskim institucijama, osiguravajućim društvima, farmaceutskim i tele kompanijama‘. Tako je i ove godine Nives Borko s pažnjom pripremila digitalne Selectedd basic i premium kataloge poslovnih poklona podijeljene na tematske cjeline, koji će zasigurno oduševiti stare, ali i nove klijente.

Osnažite poslovne odnose s poslovnim partnerima i zaposlenicima, i ove godine poklanjajte s pažnjom.

27. travanj 2024 06:43