Aktualno
StoryEditor

Mostovac Miroslav Šimić na čelu Karoline, promjene u Hewlett-Packardu, Pastoru TVA…

15. Svibanj 2019.

Miroslav Šimić, potpredsjednik Mosta, koji se svojedobno iz Sabora vratio u KRAŠ, od ovog je mjeseca novi direktor KAROLINE iz Osijeka umjesto Alena Varenine, koji je na toj funkciji u KRAŠEVOJ tvrtki proveo prethodnih osam godina. Prije toga su obavljene promjene u Nadzornom odboru. Iz NO-a je izašao zamjenik predsjednika Mijo Batinić, na njegovo mjesto došla je članica NO-a Meri Marić, a u NO je ušao Krešimir Lončarić.

Georgios Michalopoulos novi je direktor HEWLETT-PACKARDA iz Zagreba umjesto Martina Kubale. U Upravi je ostao Boris Bauk, koji je imenovan u listopadu prošle godine.

Hrvoje Popović prestao je s krajem prošle godine biti predsjednik Uprave PASTORA TVA iz Zagreba. Tvornica vatrogasnih aparata ostala je bez Nadzornog odbora još u prosincu, kad je mandat istekao predsjedniku NO-a Danijelu Šternu, njegovom zamjeniku Konstantinu Darmaniyanu i članu NO-a Janislavu Šabanu. Od 20. ožujka na čelo NO-a prekomandirana je članica Uprave Ingrid Žnidarić, Darmaniyan je opet zamjenik, a nova članica je Tihana Ana Reljić. Operativno kompaniju sad vodi jedini član Uprave Mario Martić.

Josip Ninić novi je član Uprave KONČAR-ELEKTRIČNIH VOZILA umjesto Jusufa Crnalića. Na čelu tvrtke i dalje je Ivan Bahun, a članovi Uprave su i Vesna Boinović-Grubić i Igor Jagodić.

Mykhailo Melnychuk zamijenio je Jihada Sabbagha u tročlanoj Upravi MARSA HRVATSKA, u kojoj su još Darja Šušteršič i Isabel Louise Staton.

Cem Ecevit novi je član Uprave MARINE ŠIBENIK umjesto Ethema Nacija Başerdema. U Upravi su ostali direktor Özlem Kavasoglu i član Burak Baykan.

Slobodanu Juračiću i Marini Babić Brusić istekao je mandat kao članovima NO-a EKOPLUSA iz Viškova, tvrtke koja se bavi gospodarenjem otpadom, a u vlasništvu je Primorsko-goranske županije, grada Rijeke, općine Viškovo i komunalnog društva Čistoća iz Rijeke. Novi članovi NO-a su Thiery Randisi i Alfredo Davanzo. Novi četverogodišnji mandat dobili su predsjednik NO-a Darko Crnković, njegov zamjenik Eddy Ropac i član Sanjin Vranković.

Hrvoje Pezić prebacio je 100-postotno vlasništvo NAUTE LAMJANE sa jedne na drugu svoju tvrtku. Novi vlasnik brodogradilišta na otoku Ugljanu je tvrtka MOORING umjesto tvrtke NEKRETNINE ISTOK, a obje su na istoj zagrebačkoj adresi.

Davor Filipović podnio je ostavku na mjesto člana Uprave JADROPLOVA, koja stupa na snagu 30. lipnja.

Branko Medica podnio je ostavku na mjesto člana NO-a INTEREUROPE iz Zagreba.

GEOFOTO GRUPA promijenila je naziv i sad se zove STARI GRANIČAR.

19. travanj 2024 09:51