Aktualno
StoryEditor

Na čelu Đure Đakovića i iduće četiri godine Bogdanović i Posavac

13. Lipanj 2018.

Predsjednik Uprave Đuro Đaković grupe Marko Bogdanović i član Uprave Slaven Posavac i u idućem će četverogodišnjem mandatu biti na čelu te slavonskobrodske tvrtke, objavili su u srijedu iz Đure Đakovića.

>>>Đ. Đ. Specijalna vozila sklopila s Ministarstvom obrane ugovor vrijedan 10 milijuna kuna

Nadzorni odbor Đuro Đaković grupe je na sjednici održanoj jučer i danas, 12. i 13. lipnja, donio odluke kojim su sadašnji predsjednik Uprave Marko Bogdanović te član Uprave Slaven Posavac imenovani na novo mandatno razdoblje od četiri godine, odnosno od 1. srpnja 2018. godine do 30. lipnja 2022. godine, kratko su izvijestili iz kompanije putem Zagrebačke burze.

Bogdanović je na čelnu poziciju u Đuro Đaković grupi imenovan u prosincu prošle godine, a tu je dužnost preuzeo od Tomislava Mazala, kojemu je mandat istekao krajem 2017. godine.

>>>Mazal odlazi, Marko Bogdanović novi predsjednik Uprave Đure Đakovića

Uz Bogdanovića za predsjednika Uprave tada je za člana Uprave imenovan i Slaven Posavac, a mandat im je počeo teći s početkom ove godine.

Hrvatska je Vlada 21. prosinca 2017. predložila imenovanje Bogdanovića i Posavca za predsjednika i člana Uprave Đuro Đaković grupe, a najdulje na vrijeme od šest mjeseci, sukladno Uredbi o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja kandidata za predsjednika i članove uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.

>>>Đuro Đaković obustavio dokapitalizaciju

20. srpanj 2024 09:37