Aktualno
StoryEditor

NESU kartica – hrvatski izum protiv zračenja mobitela hit u svijetu

19. Prosinac 2017.

[embed]https://youtu.be/Pfz5w9JSU5I[/embed]

NESU kartica je hrvatski izum, patentiran i jedinstven proizvod u svijetu koji dokazano neutralizira negativno djelovanje elektromagnetskog zračenja na organizam. Može se koristiti na svakom mobitelu, a posebno se preporučuje instaliranje na uređaje koje koriste djeca.

Mala, ali moćna 

Kada su prije nekoliko godina dvojica hrvatskih izumitelja predstavili NESU karticu koja štiti od elektromagnetskog zračenja, nisu ni pretpostavljali koliki će interes izazvati u svijetu. Mnogi su pokušavali smisliti nešto slično, no čini se krivim pristupom. A dvojici Hrvata, Slavku Laušu i Jurici Mavroviću, uspjelo je proizvesti u svijetu jedinstvenu karticu koja neutralizira još uvijek nedovoljno istraženo negativno djelovanje mobitela na ljudski organizam. Pri tome im je na umu bilo zdravlje njihovih unuka koji su sve više vremena provodili okruženi uređajima koji emitiraju elektromagnetske valove.

Tako je nastala mala, ali moćna NESU kartica. Ona je jedinstvena po kombinaciji materijala od kojih je izrađena, ali prava posebnost je u frekvenciji kojom djeluje na ljudski organizam. Izumiteljima Laušu i Mavroviću bilo je potrebno sedam godina usavršavanja, i na kraju su pronašli način da neutraliziraju opasna zračenja iz uređaja. Kartica je izrađena upotrebom vakuuma i energijom specifične frekvencije. Pri tome stabilizira čovjekovo energetsko polje i značajno smanjuje zagrijavanje moždanih stanica.

NESU kartica se umeće u mobitel ako se kućište može otvoriti, a može se zalijepiti i preko baterije.

Djeluje na način da u krugu od 1,2 metra od mobitela neutralizira zračenje mobilnog telefona, ali i svih ostalih uređaja koji odašilju elektromagnetske valove.

Otkako je patentirana i predstavljena u svijetu NESU kartica je postala jedan od naših najtraženijih proizvoda u svijetu. Nagrade za inovacije svjedoče o revolucionarnom pristupu i kvaliteti, a djelovanje je potvrđeno brojnim istraživanjima. Među njima je i priznanje poznatog ruskog instituta IMEDIS.

Istraživanja sugeriraju i da je posebno važno zaštititi djecu od negativnog utjecaja elektromagnetnih valova. Preporuka je da djeca ispod 12 godina ne bi uopće smjela koristiti mobitele zbog iznimno visoke apsorpcije zračenja prilikom korištenja uređaja. Više informacija o relevantnim istraživanjima i samom proizvodu potražite na web stranici.

23. svibanj 2022 04:28