Aktualno
StoryEditor

Otvorena 11. konferencija o nabavi: Trendovi, kompetencije i osobnosti lidera u nabavi

13. Listopad 2016.

- Iskoristite potencijalni networking koji imamo na ovoj konferenciji i saznajte mnogo zanimljivih novosti u području nabavne djelatnosti, tim je riječima Mirela Senica, predsjednica Hrvatske udruge nabavne djelatnosti (HUND), otvorila 11. konferenciju o nabavi.

Senica je izložila i nekoliko novosti vezano uz HUND koji je osnovan 1994,, a vizija udruge je povećanje ugleda nabavne profesije u Hrvatskoj i regiji. Redizajnirana je web stranica, otvoren je LinkedIn profil, organiziran je stručni skup Praktična transformacija nabave za vrhunske rezultate. U planu je i projekt odabira najboljeg nabavljača u Hrvatskoj te je Senica zamolila sve zainteresirane da se uključe u ovu nagradnu igru.

Ovogodišnja konferencija nosi naziv  „Leadership u nabavi”, a organizirali su je Hrvatska udruga nabavne djelatnosti i poslovni tjednik Lider. Kroz razna predavanja, radionice i okrugle stolove, brojni domaći i strani stručnjaci bavit će se aktualnim temama u ovom važnom segmentu poslovanja. Bit će govora o trendovima, kompetencijama i osobnosti lidera u nabavi, korisničkom iskustvu s odjelom nabave, pregovaranju i leadershipu u nabavi. O radu Međunarodne federacije za nabavu i upravljanje zalihama (IFPSM) govorit će osobno njezin CEO Malcolm Youngson, a sudionici  konferencije moći će čuti i kako iskustva iz javne nabave mogu pomoći privatnom sektoru.

21. lipanj 2022 02:51