Aktualno
StoryEditor

Promjene na vrhu Generali osiguranja, Quehenbergera, Istarskih supermarketa...

23. Kolovoz 2019.

Georg Engl nije više predsjednik Uprave GENERALI OSIGURANJA. Na funkciji na kojoj je bio osam godina zamijenila ga je dosadašnja članica Uprave Đurđica Vlahović. Ranije je iz kompanije priopćeno da će Engla od 1. rujna zamijeniti Mario Carini nakon što dobije regulatorno odobrenje. Ana Marija Vidović ostala je članica Uprave, a Branko Močibob prokurist.

Ana Soldo postala je samostalna direktorica QUEHENBERGER LOGISTICSA iz Zagreba, a funkciju je dosad dijelila s Frankom Markovitsem, koji više nije direktor. Gordani Sertić oduzeta je prokura, i sad je jedina prokuristica Mirela Zorić.

Helena Jurčić Šestan imenovana je predsjednicom Uprave ISTARSKIH SUPERMARKETA manje od tri tjedna nakon što je postala članica Uprave. Vedran Banovac, koji je bio direktor tvrtke prije nego što ju je preuzeo STUDENAC u poljskom vlasništvu ostao je član Uprave, koja je pojačana s novim članom Draganom Dragojlovićem.

Zlatko Romić novi je član NO-a Moralićevih ĐAKOVAČKIH VINA iz Mandićevca (Drenje) umjesto Josipa Ređe.

Lukša Regio novi je direktor splitske ČISTOĆE umjesto Ante Aleksića, koji na toj poziciji nije izdržao ni pola godine.

Tomislav Babić novo je, treće pojačanje, koje je Nenad Bakić u srpnju doveo u Upravu Varteksa. Nakon odlaska Paška Vele najprije je u Upravu ušao Miljenko Vidaček, pa Damir Radmilović, i sad Babić.

Dosadašnji prokurist RAIFFEISEN USLUGA Anton Starčević imenovan je predsjednikom Uprave umjesto Ines Knapić, koja je bila zamjenik člana Uprave, i članstvo u NO-u joj je dotad mirovalo. Sad je opet u NO-u.

Sari Štefanović dodijeljena je prokura u GRUPI VERN iz Zagreba.

Damir Tomljanović izašao je iz vlasničke strukture KALTENBERG ADRIJE iz Kukuljanova (Bakar). Ostalo je dvoje suvlasnika - SCHLOSSBRAUEREI KALTENBERG IRMINGARD PRINZESSIN VON BAYERN iz Njemačke  i CONSTANTIA BETEILIGUNGS iz Lihtenštajna.

Filip Vlahek izašao je iz suvlasništva u TOYA GRUPI iz Zagreba, i sad je Matija Vlahek jedini vlasnik tvrtke, i ujedno je direktor.

Vlasnik AUTOTURISTA SAMOBOR Franjo Grgurić povukao se s direktorske pozicije i uz dosadašnjeg direktora Marija Grgurića postavio i novog, Ivana Noršića.

Ivan (dipl. iur) Zubić novi je član i predsjednik NO-a IMUNOLOŠKOG ZAVODA umjesto Mirke Jozić, koja je sad zamjenica predsjednika NO-a umjesto Marija Meštrovića, koji više nije u NO-u, kao i Ana Stavljenić-Rukavina. Darko Blagović novi je član NO-a.

Pablo Daniel Sconfianza novi je član i predsjednik NO-a TDR-a iz Rovinja umjesto Stuarta Damona Braziera, koji nije više u NO-u. Ivan Vicente Gomez Gamboa avanzirao je i sad je zamjenik predsjednika NO-a. Bernd Meyer novi je član NO-a umjesto Luisa Andree E Silve De Barrosa. U NO-u su ostali Damir (Kuharić) Kuharić i Ramakrishna Venkata Addanki.

Dirk Gilbert G Brackenier novi je direktor SIA CROATIJE iz Zagreba (bivši FIRST DANA INTERNATIONAL) umjesto Marka Josepha Davidsona. Olja Dakić ostala je na direktorskoj poziciji tvrtke u vlasništvu SIA SLOVAKIJE (bivšeg FIRST DANA SLOVAKIA).

Sandi Draksler novi je direktor HERVISA iz Zagreba umjesto Gerharda Bradlera. Na direktorskoj poziciji ostaje i Aleš Černe.

FINE‘SA CREDOS iz Varaždina imenovala je Ivicu Banfića za novog izvršnog direktora, uz dosadašnju glavnu izvršnu direktoricu Mirjanu Geček, njenog zamjenika Karla Međerala i prokurista Marija Hunjeta. Nedjeljko Čižić nije više zamjenik predsjednika Upravnog odbora, na njegovo mjesto imenovan je dosadašnji član UO-a Tomislav Horvat, a novi član je Alen Matušin.

Enes Hodžić vršitelj je dužnosti ravnatelja HISTRIONSKOG DOMA iz Zagreba umjesto dosadašnjeg ravnatelja Vitomira Severa.

16. travanj 2024 03:06