Aktualno
StoryEditor

Prstenov poslovni forum Zagreb 2018 - Novi izazovi za Hrvatsku i BiH

02. Listopad 2018.

U organizaciji Udruge bosanskih Hrvata Prsten u srijedu 10. listopada u hotelu Sheraton održat će se drugi Prstenov poslovni forum Zagreb 2018 na temu ‘Poduzetništvo u vremenu četvrte industrijske revolucije – novi izazovi za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu‘, a pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Izazovi digitalne transformacije

Budući da smo svjedoci revolucionarnih inovacija u poslovanju i golemih institucionalnih promjena koje mijenjaju društvo, njegov poredak ali i načine stvaranja i distribucije ekonomske vrijednosti, tema ovogodišnjeg foruma suvremena je, aktualna i višestruko zanimljiva. Stoga je cilj ovogodišnjeg Prstenova poslovnog foruma Zagreb 2018 prepoznati izazove koje digitalna transformacija ima na poslovanje poduzeća u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, a u svrhu prilagodbe nadolazećim promjenama na globalnom tržištu.

>>>Meunier: Digitalna transformacija malih tvrtki velika je prilika

O važnosti ovih promjena svoja razmišljanja i zaključke sa sudionicima foruma podijelit će mr. sc. Sanel Volarić, DSM Consulting i mr. sc. Ante Mandić, IN2. U sklopu foruma bit će održana i interaktivna panel rasprava na kojoj će sudjelovati dr. sc. Katarina Šiber Makar, predsjednica Uprave IN2, Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave AutoZubak, Ivan Pandurević, izvršni direktor za razvoj, investicije i IT, Žito, Ivan Ivković, član Uprave KING ICT, prof. dr. sc. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. sc. Slavko Krajcar, Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu dok će u ulozi moderatora biti prof. dr. sc. Darko Tipurić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

22. ožujak 2023 00:50