Aktualno
StoryEditor

Todorić nakon odgode izručenja: Ovo je pobjeda svih koji se bore protiv korupcije u Hrvatskoj

06. Rujan 2018.

Ivica Todorić uspio je u svom naumu na londonskom sudu - ročište o izručenju je odgođeno za 28 dana.

>>>Todorić: Nisam bjegunac, vraćam se brzo u Hrvatsku

Isposlovao je to njegov odvjetnički tim Cherie Blair, Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, te odvjetnik James Hines koji je tražio odgodu jer je slučaj preuzeo prije 48 sati.

Todorićev odvjetnički tim dobio je dodatnih 28 dana za pripremu za novo ročište na kojem obrana mora predstaviti skicu novih dokaza, javlja N1. Iduće ročište bit će 15. listopada. Odvjetnik Hines zatražio je ada saslušanje tada traje 60 minuta.

- Zahvalio bih engleskom sudu na pravednoj odluci. Dobili smo vremena da se bolje pripremimo i da dođemo do istine za koju se borimo. Ovo nije moja pobjeda, ovo nisu moje pobjede. To su pobjede svih koji se bore protiv korupcije u Hrvatskoj. Idemo naprijed da razotkrijemo ono što u Hrvatskoj i regiji ne vrijedi, rekao je Todorić i zahvalio svima, piše Index.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

02. svibanj 2024 14:28