Poslovna scena
StoryEditor

Kadrovske promjene u Westgate Shopping Cityju

19. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Na mjesto voditeljice zakupa trgovačkog centra Westgate Shopping City imenovana je Katarina Würth. Menadžerica zakupa, ujedno i prokuristica Trgovačkog centra Zagreb, Ivanka Birtić aktivno vodi Odjel zakupa, no preuzima i novu poziciju voditelja financija.

Imenovanja su donesena sukladno namjeri Centra kako bi se dodatno unaprijedila eksterna i interna komunikacija, priopćeno je iz kompanije. 

Na novu poziciju Katarina Würth prelazi iz Mejaši prvi, društva s ograničenom odgovornošću osnovano sa svrhom razvoja regionalnog trgovačkog centra nove generacije Mall of Split, gdje je kao Leasing manager bila zadužena za pronalaženje i akviziciju novih zakupaca, vođenje kvalitetne i kontuinurane komunikacije s postojećim zakupcima po pitanju financijskog, tehničkog i operativnog upravljanja, kao i kontaktiranje i pregovaranje sa investitorima i planerima u svrhu zaključivanja ugovora o zakupu. U razdoblju od studenog 2010. do studenog 2011. obnašala je funkciju Leasing direktora u poduzeću TriGranit Zagreb d.o.o. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, te se stručno usavršavala na raznim seminarima i konferencijama.

09. kolovoz 2022 23:00