Poslovna scena
StoryEditor

Keramika Modus distribuira kolekciju ‘Hello Kitty‘ keramičkih pločica za Hrvatsku

01. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Keramika Modus, jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, uspješno je predstavio svoje najnovije kolekcije pločica te posljednja dizajnerska i tehnološka postignuća na najvećem svjetskom sajmu keramike CERSAIE 2012.

Sajam se održao u talijanskom gradu Bologni od 25. do 29. rujna. Štand Keramike Modus, istovremeno moderan i tradicionalan, koji je osmislila i realizirala talijanska tvrtka Gamma Due, bio je prava ‘hrvatska priča‘ na gotovo 100 metara četvornih  interaktivnog izložbenog prostora, navodi se u priopćenju za medije.

Ovogodišnje izdanje sajma CERSAIE ponovno je predstavilo posljednje trendove i novitete iz svijeta keramike brojnim poslovnim posjetiteljima, kao i zaljubljenicima u detalje za opremanje interijera. Međunarodna izložba keramičkih pločica i prateće kupaonske opreme u Bologni tradicionalno je glavni događaj za proizvođače, distributere, dizajnere, arhitekte, dekoratere i sve koji prate ‘keramičku scenu‘ iz cijelog svijeta. Mnogi vole reći da je talijanski sajam CERSAIE pravi tjedan visoke mode u svijetu keramike.

Keramika Modus surađuje s talijanskom tvrtkom Gamma Due, koja je osmislila i realizirala štand tvrtke na ovogodišnjem CERSAIE u Bologni i od koje je kupila ekskluzivno pravo za distribuciju kolekcije Hello Kitty keramičkih pločica za Hrvatsku.

19. travanj 2024 17:26