Poslovna scena
StoryEditor

Opačić: Tekstilna industrija može opstati

08. Ožujak 2012.
Piše:
lider.media

U povodu Međunarodnog dana žena, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetila je sisačku tvrtku Zlatna igla – SISCIA d.o.o.

Tijekom posjeta, potpredsjednica Opačić obišla je proizvodni pogon tvrtke i u znak pažnje, prigodno darovala ruže radnicama, čestitavši im Međunarodni dan žena. Naglasila je kako se odlučila za posjet tvrtki Zlatna igla-Siscia upravo iz razloga jer je to jedna od rijetkih tekstilnih tvrtki koja, unatoč problemima s kojima se suočava tekstilna industrija u Hrvatskoj, proizvodi te ima velike izglede za daljnji razvoj. Potpredsjednica Vlade dodala je kako je njezin današnji posjet poruka da tekstilna industrija može opstati i funkcionirati na hrvatskom tržištu.

Nakon obilaska proizvodnog pogona, potpredsjednica Vlade susrela se s predstavnicima radnika te s vlasnikom tvrtke Milanom Stojanovićem i direktoricom Uprave Mirjanom Konc, koji su je detaljnije upoznali s radom tvrtke i problemima s kojima se, kao dio tekstilne industrije, susreću.

24. travanj 2024 00:21