Aktualno
StoryEditor

Vlasnici Lindnera i TDK-a povukli strance iz Hrvatske, što radi Tomislav Dragičević... 

26. Ožujak 2019.

Tvrtka LINDNER povukla je strance iz upravljanja tvrtkom. Werner Josef Hoffmann nije više direktor, a Pencho Stanchev Mankov i Valentin Lyubomirov Vasilev nisu više prokuristi. Krešimir Jukić i Vladimir Majcen ostali su direktori.

Johann Manfred Reiterer nije više direktor tvrtke TDK CROATIA iz Kutine. Njemački zastupnik japanske korporacije, TDK ELECTRONICS, novim direktorima imenovao je Tomislava Cvrtilu i Silviju Novačić.

ULJANIK BRODOGRADILIŠTE izašlo je iz suvlasništva tvrtke UTP - ULJANIK TEHNIČKI PLINOVI iz Pule. Jedini vlasnik ostala je tvrtka SOL CROATIA iz Siska, kojoj je na čelu bivši predsjednik Uprave Ine Tomislav Dragičević. Tvrtka je dio talijanske SOL grupe. Suvlasnik SOL CROATIJE - koja se nekad zvala SOL INA - do 2017. godine bila je Ina. Te dvije tvrtke u suvlasništvu i dalje imaju sisačku KISIKANU.

Marija Leko najprije je prepustila direktorsku poziciju u svojoj tvrtki AUTO LEKO iz Kaštel Kambelovca Antoniju Leki, da bi mjesec dana kasnije tvrtku preuzeo Miloš Petković. On je sad jedini vlasnik i direktor umjesto Antonija Leke.

Tvrtka BINA - ISTRA UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE povjerila je novi petogodišnji mandat direktoru Christianu Santalezi (do kraja 20123.). Nicolas Cagnato novi je član NO-a umjesto Gillesa Morisseaua.

David Wayne Coffey novi je direktor KARISMA HOTELS MANAGEMENTA umjesto Neila Davida Evansa i pridružio se u Upravi Dejanu Periću.

Dosadašnji član NO-a PBZ CROATIA OSIGURANJA za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima Vančo Balen postao je predsjednik NO-a, umjesto Dalibora Felija, koji više nije u NO-a. Novi je član Ante Gavran, a Matija Birov ostao je na poziciji zamjenika predsjednika.

Marko Ptičar novi je zamjenik predsjednika NO-a LUKE ŠIBENIK umjesto Ivanke Krznarić. Novi je član i Darko Vinicki, a iz NO-a su, osim Krznarć, izašli i Franjo Begedin i Dražen Periša Jurković. U NO-u su ostali Renato Habek (predsjednik) i Dražen Plenča.

Goran Popović ušao je u vlasničku strukturu POLIKLINIKE RIDENT iz Rijeke. Ostalo troje suvlasnika ujedno su i članovi Uprave: Željko Miljanić, Jagoda Berber Torbarac i Nataša Roubeša-Šajinović.

Robert Bizjak novi je zamjenik predsjednika NO-a PETROLA iz Zagreba umjesto Uroša Mesojedeca.

Direktor ZLATARNE DODIĆ iz Zagreba Filip Dodić preuzeo je vlasništvo tvrtke od Paška Dodića. On samostalno i vodi tvrtku jer je u rujnu iz uprave izašla druga direktorica Franciska Dodić.

Jasna Urem nova je suvlasnica ASTRAPROMA iz Kastva. Dosadašnji jedini vlasnik Emil Urem povukao se s direktorske pozicije, a za članove Uprave imenovani su Marin Urem i Dinko Urem.

Miroslav Novinščak više nije suvlasnik ni direktor PROMMINGA iz Čakovca. Nikola Novinščak ostao je jedini vlasnik i direktor.

Danijel Obradović novi je direktor INŽENJERINGA ZAGREB umjesto Dragana Čarapine koji je ostao suvlasnik zajedno sa Zdenkom Čarapinom. Đuro Božanović nije više prokurist.

Marko Šiško pridružio se Anti Šišku u Upravi INELA iz Splita, tvrtke za veleprodaju elektroinstalacijskog materijala i opreme koja je u vlasništvu Ružice Šiško.

16. travanj 2024 08:21