Aktualno
StoryEditor

Zračna luka Pula nastavlja nizati rekordne uspjehe

08. Rujan 2017.

Pulska Zračna luka će početkom idućeg tjedna, u utorak, 12. rujna dočekati 500-tisućitog putnika u ovoj godini, što je prvi put od samostalnosti Hrvatske, izvijestio je u petak novinare direktor Zračne luke Svemir Radmilo.

Naime, nakon rekordnih rezultata po broju putnika i broju zrakoplovnih operacija ostvarenih u protekla četiri mjeseca i u rujnu se u pulskoj zračnoj luci nastavlja pozitivan trend.

>>>Zračna luka Pula ruši rekorde

- U utorak, 12. rujna Zračna luka Pula dočekuje 500-tisućitog putnika, kojih u pulskoj zračnoj luci nije bilo od samostalnosti Hrvatske, a već smo 26. kolovoza prešli prošlogodišnju brojku od 436.121 putnika. Do sad se cjelokupni promet od siječnja do kolovoza povećao za 31 posto u odnosu na lani, uz napomenu da smo gotovo dva mjeseca bili zatvoreni za promet zbog presvlačenja uzletno-sletne staze, izvijestio je Radmilo.

Izuzetno je ponosan na činjenicu da zrakoplovne kompanije, i pod povećanim vršnim opterećenjem, prepoznaju rad i profesionalnost Zračne luke Pula te njen odnos prema poslovnim partnerima i putnicima.

08. prosinac 2023 23:25