Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Glavni urednik 24sata imenovan i direktorom, Mihić napustio Upravu Addiko Banke, Poljaci istisnuli manjinske suvlasnike iz Veracompa…

01. Veljača 2022.

Glavni urednik 24SATA i dosadašnji prokurist Goran Gavranović imenovan je direktorom i na toj se poziciji pridružio Zoranu Turkoviću.

Joško Mihić napustio je Upravu ADDIKO BANKE, u kojoj je bio od početka 2021. Promjene su se dogodile i u NO-u: Herbert Juranek zamijenio je Csongora Bulcsua Németha na mjestu predsjednika, a Sava Ivanov Dalbokov na mjestu zamjenika predsjednika Tomislava Perovića, koji je ostao član Odbora.

Poljska tvrtka VERACOMP – EXCLUSIVE NETWORKS POLAND potpuno je preuzela vlasništvo nad hrvatskim VERACOMPOM nakon što su dosadašnji manjinski suvlasnici Saša Obajdin, Robert Buljević i Aleksandar Stančin napustili vlasničku strukturu, ali nastavljaju upravljati tvrtkom.

Johan Lahiri postao je novi član Uprave METUSA, a Upravu je napustio Bengt Birger Lejdström.

Željko Šijaković napustio je vlasničku strukturu AGRO-TOVARNIKA. Tvrtka sad ima ukupno 55 suvlasnika.

Petar Podrug imenovan je novim zamjenikom predsjednika NO-a splitske tvrtke PROMET umjesto Mirka Ramljaka. Robert Spiegel, Matko Kerum, Paško Burnać, Joško Tijardović, Bojana Srhoj, Sanela Antonia Šegvić, i Nikša Čatipović postali su novi članovi Odbora, a napustili su ga Dražen Delić, Miljenko Modrić, Petar Varvodić, Marko Franić, Jurica Jurišić, Edita Grubišić, Vlado Tandara i Hrvoje Mlikota.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak nad riječkom tvrtkom VOLOSKO PROJEKT u vlasništvu Zorana Maržića. Tvrtka će se obrisati iz Sudskog registra. Inače, prijedlog o otvaranju stečajnog postupka podnijela je FINA, a on je zaključen nakon što je obustavljen predstečaj. 

Siniša Miličić novi je zamjenik predsjednika Upravnog odbora ITAS-a PRVOMAJSKE umjesto  Vladimira Kurečića, a Ivan Šumiga novi je član Odbora umjesto Slavka Konjevića.

Odlukom suvlasnika tvrtka ELDRA dijeli se s istodobnim prijenosom dijela imovine na novo društvo koje se osniva – EVENT GRUPU. Pri tome ELDRA ne prestaje djelovati.

Nakon što je Snježana Mareković napustila vlasničku strukturu tvrtke DAM, Marijan Mareković ostao je njezin jedini vlasnik.

Uroš Čimžar više nije član Uprave DHH-a.

Cvitko Barić i Franjo Lovoković napustili su vlasničku strukturu tvrtke UKRAS.

Dosadašnji prokurist TEHNOSTANA Ivan Krajnović novi je direktor umjesto Kristijana Lovrenščaka.

Ivan Potkrajčić imenovan je novim članom Uprave DOGUS MARINA HOTELA, a Özlem Kavasoglu i Cem Ecevit napustili su Upravu.

Slovačka tvrtka PRIME TOURIST RESORTS preuzela je vlasništvo nad ADRIATIC TOURIST RESORTSOM od JS CAPITAL MANAGEMENTA.

Diana Srednoselec postala je nova članica NO-a HRVATSKOG REGISTRA OBVEZA PO KREDITIMA umjesto Ivane Šoštarić.

Josip Grdešić, Ivan Igrc, Karlo Keliš, Mara Matijašević, Tihomil Schiesl, Gojko Stanić, Anka Vlaić, Goran Vručinić i Dragan Zurunić napustili su vlasničku strukturu ZIT-a – ZAVODA ZA ZAVARIVANJE, ISPITIVANJE I TEHNOLOGIJE. Tvrtka sada ima ukupno 12 suvlasnika.

FEELSGOOD CAPITAL PARTNERS postao je suvlasnikom AGRIVIJA.

Odlukom Skupštine društva odobren je plan podjele tvrtke TEKOL – TERI INŽENJERING kojim je donesena odluka o podjeli, odnosno o odvajanju i osnivanju dvaju novih društava: TEKOL TERI AKZ-a i TEKOL TERI GRADITELJSTVA.

25. travanj 2024 14:38