Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi predsjednik Uprave Agram TIS-a, opet rošade u ZM-Vikomu, bivši HEP-ov menadžer ušao u suvlasništvo Pro integrisa…

08. Studeni 2021.
Rodoljub Lalić

Dosadašnji član Uprave tvrtke AGRAM TIS Dario Križić postao je njezin novi predsjednik umjesto Zorana Azinovića, a novi članovi Uprave su Mislav Jukić i Perica Topić.

Dosadašnji član NO-a ZM-VIKOM Ivan Kramer postao je direktor i na toj se poziciji pridružio dosadašnjem direktoru Marku Bogdanoviću. U NO je ušao Ognjen Tolja, a Marko Lugović i Ivan Baranović postali su novi prokuristi.

Nekadašnji HEP-ov menadžer Rodoljub Lalić preuzeo je vlasnički udjel u PRO INTEGRISU od Zorana Zovića. Tvrtka ima 15 suvlasnika.

Valentina Vrbanec izašla je iz suvlasništva u MARTIJU iz Preloga i podnijela je ostavku na direktorsku poziciju. Tvrtkom sad samostalno upravlja vlasnik Mario Petković.

Tonći Stanić i Miroslav Ivandić novi su članovi NO-a omiškog VODOVODA umjesto Ivana Brčića i Ane Generalić. Kadrovske promjene u NO-u dogodile su se i u ĐAKOVAČKOM VODOVODU. Martina Damjanović postala je nova zamjenica predsjednika NO-a, a Kristina Milković, Slavica Marjanović, Ivica Vukadin i Igor Kovačević novi su članovi, a napustili su ga Anton Tubanović, Željko Miličević, Tihomir Klemen, Valentina Zaklanović i Zvonko Majstorović.

Željko Tonković novi je direktor KOMUNALCA PETRINJA umjesto Ivane Lamze, koja je na toj poziciji bila nepuni mjesec i pol. Također, Ivan Puač imenovan je novim članom NO-a križevačkoga KOMUNALNOG PODUZEĆA umjesto Igora Tomića.

Danijela Novak je na mjestu zamjenika predsjednice NO-a tvrtke BAOTIĆ zamijenila Antu Duvančića, koji je i dalje član NO-a, a Branka Braim više nije članica NO-a.

LAGUNA NOVIGRAD promijenila je naziv u AMINESS i predala vlasništvo ADRIATIC KAMPOVA tvrtki ALFA CAMPING Vladimira Mamića i Damjana Poljaka. Ivica Sulje u Upravu AMINESSA prešao je s pozicije direktora ADRIATIC KAMPOVA, kojima sad samostalno upravlja dosadašnji direktor Damjan Poljak.

Otvoren je i zaključen skraćeni stečajni postupak nad tvrtkom P.S.N. ZAGREB MAX. Račun je bio u blokadi teškoj oko 35 tisuća kuna od listopada prošle godine. U srpnju je Vid Penezić od Gregora Dominka vlasnički i upravljački preuzeo blokiranu tvrtku, kao i povezane P.S.N. ZAGREB NEKRETNINE.

NTC GAJ promijenio je naziv u PMA GAJ u skladu s promjenom naziva matične njemačke tvrtke iz NTC CLEAN ENERGY u NTC CLEAN ENERGY.

Margita Batković Rakijašić pridružila se Boži Batkoviću kao suvlasnica i direktorica OPTIMUMA, a za trećeg direktora imenovan je David Batković.

Nova direktorica tvrtke NIMCO BRANDS & LIQUEURS Željka Damjanović ušla je u vlasničku strukturu tvrtke.

FDG TRADE iz Banje Luke u vlasništvu Alena Tarabića pridružio se Gordani Grubeši kao suvlasnik tvrtke GRUPE FDG iz Zagreba.

Tvrtka EOX ROOF AND ENERGY promijenila je naziv u EOX ROOF, a EOX CROATIA u vlasništvu njemačkog EOX GROUPA postala je suvlasnik.

Boris Mikuš, Kemal Kremić i Roman Šušković-Stipanović postali su novi članovi NO-a tvrtke NAŠA DJECA – TISKARA, a Damir Cesar, Vilim Kufrin i Drago Kozina prestali su biti članovi odbora.

Dario Jozić, Tomislav Šibalić i Marko Čulina novi su članovi NO-a POLJOPRIVREDNE ZADRUGE MEĐE, nakon što su ga napustili Đuro Šibalić, Josip Reštarović i Tomislav Čavka.

Martina Čabraja nije više direktorica u GEOTEHNIČKOM STUDIJU iz Zagreba.

Suvlasnik GRADINGA iz Bedekovčine Borislav Tadić direktorsku je poziciju prepustio Daliboru Tadiću, a on je preuzeo prokuru.

19. travanj 2024 16:02