Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Projekt S u likvidaciji, nove partnerice u Odvjetničkom društvu Bardek, Lisac, Mušec, Skoko i partneri, smjene u H&M-u…

10. Siječanj 2022.
Karmen Sinožić

Nad tvrtkom PROJEKT S provodi se postupak likvidacije, a njezini vlasnici i dosadašnji direktori Marijan Bračulj i Oliver Djaković imenovani su likvidatorima.

Karmen Sinožić i Antonija Kanjer postale su nove partnerice u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU BARDEK, LISAC, MUŠEC, SKOKO I PARTNERI, a iz partnerstva je izišao Ivan Ivandić.

Minna Kristina Carlberg postala je nova članice Uprave H&M-a HENNES & MAURITZA, a Upravu su napustili Karl-Johan Erling Göran Persson, Jyrki Peter Tervonen i Anders Peter Jonasson. Također, Hanna Maria Andersson postala je nova članica NO-a tvrtke umjesto Marcusa Olea Andreasa Moltubaka koji je u Odboru bio od 2016.

Ksenija Vidaković prestala je biti prokuristica MEGGLEA HRVATSKA.

Branko Pihler, koji je bio i osnivač PTP-a – ZAPREŠIĆ, više nije suvlasnik i direktor tvrtke. Ljerka Pihler ostala je jedina vlasnica tvrtke, a Martina Horvat i Goran Pihler imenovani su novim direktorima.

OPĆINA VINODOLSKA postala je suvlasnicom tvrtke EKO – MURVICA i tako se pridružila GRADU CRIKVENICA koji je dosad bio njezin jedini vlasnik.

Tina Đulabić postala je nova prokuristica tvrtke EXOTRADE umjesto Maje Kardum.

Direktor MGK KLESARSTVA Marko Katanec preuzeo je vlasništvo od Željka Kataneca, koji je zadržao prokuru.

Tomislav Nikolac, koji bio dosadašnji upravitelj RIBARSKE ZADRUGE LIBURNIJA nad kojom se provodi postupak likvidacije, imenovan je njezinim likvidatorom.

Nakon što je GITONE KVARNER preuzeo VITLO USLUGE, preuzeo je i izravno vlasništvo nad njenom tvrtkom TAPESS.

Mario Petković kao suvlasnika MARTIJA upisao je svoju drugu tvrtku, MODEL.M.

Slavko Vuković ostao je jedini vlasni ODETE nakon što je suvlasništvo napustila Nela Vuković.

Zrinka Mitak preuzela je vlasništvo nad tvrtkom CAMPANA TRANS od Josipa Debića.

Jelena Samardžić i dosadašnja prokuristica Tadeja Šteharnik postale su direktorice APOLLO HR-a umjesto Matjaža Marinšeka.

Dražen Galant postao je član NO-a rovinjskoga KOMUNALNOG SERVISA umjesto Irine Gobbato.

Nakon što je XILINX HOLDING THREE, registriran na Kajmanskim Otocima, izišao iz vlasničke strukture XYLONA, osnivač tvrtke Davor Kovačec ponovno je jedini vlasnik.

Poljska tvrtka PAYTEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA preuzela je vlasništvo nad MONRI PAYMENTSOM od bosanskohercegovačkoga MONRI GROUPA.

17. travanj 2024 21:50