Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Šef Jadrolinije nakon četiri godine postao ‘v.d.‘, izbrisana Niva Nikice Valentića, ZE-PROM izašao iz predstečaja…

21. Rujan 2021.
David Sopta 

David Sopta, kojem je četverogodišnji mandat predsjednika Uprave JADROLINIJE istekao 11. rujna, sad je na prijedlog Vlade dobio 'v.d.' mandat do raspisivanja natječaja, a najdulje na šest mjeseci.  

Nakon zaključenja stečajnog postupka i namirenja dijela potraživanja iz stečajne mase, iz Sudskog je registra izbrisana tvrtka NIVA, koja je (bila) u vlasništvu Nikice Valentića (70%) i Dubravka Rebrine (30%).

Tvrtka ZE-PROM IZ Svetog Ivana Zeline u vlasništvu Mate Đuke, koji je i direktor, izašla je iz postupka predstečajne nagodbe sklopljene 2015., jer je ispunila sve obveze prema vjerovnicima.

Zdenko Jugović nije više u Upravi tvrtke GENERAL ELECTRIC HRVATSKA iz Karlovca. Predsjednik Uprave Damir Vranić i Davor Sever dobili su novi mandat.

Thomas Attila Tuske nije više član NO-a PAN-PEKA.

Damian Kevin Mckay novi je član NO-a tvrtke IN2 umjesto Johna Edwarda Billowitsa.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak za splitski DECURRO. Toj građevinskoj tvrtki račun je od listopada prošle godine bio u blokadi teškoj 18 tisuća kuna. Osnovao ju je u svibnju 2019. Dario Romić. Tvrtka je prve godine poslovanja ostvarila 20 milijuna kuna prihoda i iskazala 21 tisuću kuna dobiti. U srpnju 2020. Romić prepušta vlasništvo i direktorsku poziciju Samiru Dautbegoviću s prebivalištem u Bugojnu (BiH), koji nije podnio financijski izvještaj za 2020., niti se odazivao na pozive u stečajnom postupku.

Članica Uprave POLJOPRIVREDNOG CENTRA iz Veliškovaca (Belišće) Brigita Devčić i Suzana Jugović pridružile su se kao suvlasnice Josipu Koprivnjaku, koji je i direktor.

Darko Lorger novi je direktor KOMUNALCA iz Županje umjesto Ilije Lešića.

Direktor ENEL-MONTA iz Zagreba Igor Emanović ušao je u vlasničku strukturu tvrtke umjesto Mirka Vranješa. Ostali suvlasnici su osnivač tvrtke i prokurist Pero Jurić te Ivana Jurić i Vladimir Divković.

Ivica Šolaja novi je predsjednik NO-a sisačkoga KOMUNALCA umjesto Lucije Matković, koja je ostala u NO-u. Zamjenik predsjednika NO-a je Josip Silaj umjesto Edite Kekić, a Mario Horvat novi je član NO-a, u kojem više nisu Daniel Šatni i Gordana Grbac.

Marin Murati novi je predsjednik NO-a dubrovačkog VRTLARA umjesto Davora Oštrića, koji je sad njegov zamjenik umjesto Zdravka Papca, koji je ostao član NO-a.

Josip Marohnić nije više suvlasnik i prokurist u tvrtki BFM iz Zagreba. Njegov udjel prebačen je na samu tvrtku, kojoj je sad praktički jedini vlasnik Zoran Jadanec, koji je i direktor.

Nedjeljka Bobanović nije više prokuristica u tvrtki OLD STONE iz Dubrovnika.

Robert Domić novi je direktor AUTOCENTRA VRBOVEC i AUTOCENTRA AGRAM umjesto Gordija Ljubetića.

15. travanj 2024 03:41