Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Selidba Roto dinamica, vlasničke promjene u Marin globeu, smjena na čelu Delta agrara…

25. Kolovoz 2021.
Malvin Villabøfoto Dražen Lapić/Lider

FORTENOVINA tvrtka ROTO DINAMIC preselila je sjedište iz Zagreba u Samobor i promijenila cijeli NO. Sotirios Yannopoulos novi je predsjednik NO-a umjesto Miodraga Borojevića, a Siegfried Alfons Ganshorn njegov je zamjenik umjesto Fabrisa Peruška. U NO su ušle Marina Matešić i Vanja Vukelić, a izašla je Gordana Fabris.

Direktor MARIN GLOBEA iz Šibenika Malvin Villabø izašao je iz vlasničke strukture tvrtke koja je dio norveško-hrvatskog projekta CroNoMar. Villabø je ostao direktor i CRONOMARA, u kojem je suvlasnik.

Andrej Sovrović novi je direktor DELTA AGRARA iz Zagreba umjesto Borisa Matovine.

Dinko Andabaka novi je član NO-a HRVATSKOG OPERATORA PRIJENOSNOG SUSTAVA (HOPS) umjesto Denisa Gete.

Stanko Damijanić novi je član NO-a MAISTRE umjesto Josipa Etingera.

Dosadašnja članica NO-a JADRANSKOG NAFTOVODA Nina Ban Glasnović nova je predsjednica NO-a umjesto Biljane Bukić. Anja Bagarić njezina je zamjenica umjesto Žarka Stilina, a u NO su ušli Marijo Rođak, Josip Spajić i Jadranka Čengija Šarić.

MEGGLE HRVATSKA uskladila je registraciju s činjenicom da je napustila proizvodnju. To je prikazala u predmetu poslovanja (nije više registrirana, među ostalim, za proizvodnju hrane i pića), i u nazivu. Više nije 'mljekarska industrija i trgovina', nego samo 'd.o.o. za trgovinu'.

Valter Načinović i Slavko Benčić nemaju više poslovne udjele u tvrtki SIPRO iz Umaga, koja je u većinskom vlasništvu talijanskog SICADA, a Vesna Žmak ostala je jedina manjinska suvlasnica.

TAU CENTAR u vlasništvu Zorana Kovača pripojio si je tvrtku kćer MAXIMU.

Goran Gavranić novi je direktor PZC BRODA umjesto vlasnice Ksenije Jurić.

Milena Brnić i Mario Banjac nisu više članovi NO-a HOTELA BAŠKA VODA, koji sad ima tri člana.

Dosadašnja članica NO-a dubrovačke ČISTOĆE Milena Burazor nova je zamjenice predsjednika NO-a.

Slovenski NETOVIR izašao je iz vlasničke strukture BIOINTEGRE iz Medinaca (Slatina). Tvrtka sad ima dva suvlasnika – Vladimira Smirnova i Konstantina Grinberga, koji je i predsjednik Uprave.

Vlasnik ŠIPAD KOMERC – DRVA ZAGREB Boris Hrnjkaš vratio se na poziciju direktora umjesto Zlatana Matuzovića, koji je prethodnih godinu dana bio direktor, a za to je vrijeme Hrnjkaš bio prokurist.

Hrvoje Pelcl novi je predsjednik NO-a AGRAM INVESTA umjesto Renate Grgić Tolj

19. travanj 2024 18:21