Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Altrad Limexa, ostavka predsjednika NO Addiko Banka, organizacijske akrobacije u Optimapharmu…

08. Siječanj 2021.
Josip Markovac

Dosadašnji član Uprave tvrtke ALTRAD LIMEX Josip Markovac novi je predsjednik Uprave umjesto Iśabelle Garcije, koja je sad članica Uprave. Za novog člana Uprave imenovan je Hugues Menager umjesto Louisa Huetza.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a ADDIKO BANKA Csongor Bulcsu Németh novi je predsjednik NO-a nakon što je Hans-Hermann Anton Lotter podnio ostavku na tu poziciju. Tomislav Perović novi je zamjenik predsjednika NO-a.

Vlasnik OPTIMAPHARMA (formalno tvrtka TRG EEF Vivo Three, S.à r.l. registrirana u Luksemburgu) prebacio je poslovanje na drugu tvrtku. OPTIMAPHARM je pripojen novoosnovanoj vlasničkoj tvrtki TRG EEF VIVO ZAGREB, a njoj je zatim promijenjen naziv u – OPTIMAPHARM. Tom akrobacijom zadržan je brend i naziv tvrtke, ali ona sad radi s novim OIB-om, bez povijesnih podataka o 'starom' OPTIMAPHARMU. Osnivači tvrtke su Igor ČičakGordana Gregurić Čičak

Većinski vlasnik HOTELA MAESTRAL Danko Ćorić preko svoje tvrtke PND STRATEGIJA istisnuo je male dioničare, koji su držali 4,88 posto dionica, za što im je isplaćeno četiri milijuna kuna.

Nikola Balen novi je član NO-a JADRANSKOG NAFTOVODA umjesto Igora Blažinovića.

Prokura u tvrtki ĐURO ĐAKOVIĆ MONTAŽA opozvana je Marku Teofiloviću i dodijeljena Ivanu Sveriću.

Stjepan Tverić nije više član NO-a KONČARA – INSTITUTA ZA ELEKTROTEHNIKU.

Osnivač ŽUVELE iz Hvara Josip Žuvela i njegova supruga Elija Žuvela izašli su iz vlasničke strukture tvrtke, koja je tako dovršila tranziciju na sljedeću generaciju. Joško Žuvela, koji je od 2017. bio suvlasnik i direktor, sad je jedini vlasnik.

Ivan Hering novi je predsjednik NO-a DERME iz Varaždina umjesto Josipa Polančeca.

Marina Lajtman nova je članica NO-a tvrtke MEĐIMURJE GRADITELJSTVO umjesto Dražena Hranja.

Iz vlasničke strukture REGENERACIJE iz Zaboka izašlo je 11 suvlasnika, a ušlo je troje, pa sad tvrtka ima 930 suvlasnika.

Marko Čoh podnio je ostavku na članstvo u NO-u SOLANE PAG.

Vlasnik ELEKTROKOVINE PLUS Ivica Jurak predao je vlasništvo Ivi Jurak Lukičić, koja vodi poslovanje od 2012., kad se Ivica Jurak povukao na poziciju prokurista u tvrtki iz Gornjeg Stupnika koja se bavi rasvjetom i strojarskim instalacijama i ima ispostave u Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

Rozika Kolić, Milan Kolić i Mirela Kolić ušli su u vlasničku strukturu tvrtke MIŠE iz Ogulina uz direktora i osnivača Ivana Kolića.

Filipu Mitroviću dodijeljena je prokura u AGRODALMU iz Zagreba.

Vlasnik tvrtke HRAST-EXPORT-PUKLAVEC iz Hrastovljana (Martijanec) Branko Puklavec prepustio je direktorsku poziciju Tihomiru Puklavcu.

Darko Bjelica nije više član Uprave TPZ-a iz Zagreba.

Vlasnik i prokurist ORVASA Branko Roglić imenovao je Tonćija Roglića i Emu Škabar za nove članove Uprave umjesto Mirjane Nižetić Labetić.

Paula Troha nova je direktorica ECS EUROCOMPUTER SYSTEMSA umjesto Hrvoja Hajduka i Zorana Havriluka. Njih dvojica vlasnički su 2017. preuzeli tvrtku koja se tada zvala HEMA, a novi vlasnik od listopada je tvrtka SETCOR u vlasništvu Kreše Trohe, u kojoj je Paula Troha direktorica.

Ernest Joan Sales Puig novi je direktor (jedan od trojice) u SELECTIUMU umjesto Georgesa Abbouda.

Marta Radan i Riccardo Recco novi su članovi Uprave ASSISTA iz Rijeke umjesto Enrica Donatija i Franca Fradianija.

PICOTRANS iz Modene izašao je iz vlasničke strukture u PICOTRANSU iz Sinja, pa je sad jedini vlasnik Petar Modrić, koji je osnivač i direktor tvrtke.

Jadranko Franjić nije više u vlasničkoj strukturi VETERINARSKE STANICE RIJEKA, koja sad ima četvero suvlasnika.

15. travanj 2024 12:17