Studentski Lider klub
StoryEditor

Otvorene su prijave poduzeća za peti po redu Career Speed Dating

11. Rujan 2020.
Career Speed Dating

Otvorene su prijave poduzeća za peti po redu Career Speed Dating, jedinstvenu kombinaciju speed datea i intervjua za posao. Career Speed Dating će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 8. do 10. prosinca 2020. Prijave poduzeća  traju sve do 25. rujna. Iza ovog projekta stoje Centar karijera FER-a te udruga eSTUDENT. Poduzeća se za sudjelovanje mogu prijaviti na internet stranici događaja.

Career Speed Dating je projekt koji spaja poslodavce i studente STEM usmjerenja kroz niz intervjua od osam minuta. U osam minuta poduzeća će otkriti sviđaju li im se studenti i obrnuto, a nakon toga imat će dvije minute za međusobno ocjenjivanje. Sudjelovanje na projektu je prilika i za studente, a i za poslodavce. Poslodavci će prijavom dobiti pristup životopisima studenata koji sudjeluju i povratnu informaciju kod intervjua s prijavljenima. Poduzeća se kroz sudjelovanje mogu predstaviti studentskoj zajednici i upoznati velik broj studenata koji će jednog dana možda biti njihovi zaposlenici. Također, predstavljaju i svoj način rada te programe studentskih praksi. Sudjelovanjem se otvara prilika za umrežavanje studenata i poslodavaca.

Career Speed Dating je, poput mnogih ovogodišnjih događanja, morao izmijeniti razne značajke projekta. Zbog sigurnosti svih prijavljenih, smanjit će se broj poduzeća u svakoj skupini, a povećati broj skupina. Sam događaj bit će organiziran uz poštivanje epidemioloških mjera. Za ostale informacije pratite novosti s web stranice CSD-a.

Prijavite se što prije jer prijave traju malo manje od 3 tjedna. 

05. lipanj 2023 21:45