Ukratko
StoryEditor

AKD unaprjeđuje poslovne procese

11. Studeni 2021.
Emilija Georgieva, Jure Sertic i Drago Goic

Švicarska certifikacijska kuća danas je AKD-u uručila međunarodni certifikat ISO 37001 - Sustav upravljanja za suzbijanje podmićivanja. Uručenju je prisustvovala i Emilija Georgieva, veleposlanica Švicarske u Republici Hrvatskoj koja je pohvalila AKD-ove napore u osiguravanju najviših standarda za svoju tvrtku, zaposlenike i poslovne partnere.

- AKD prolazi niz zahtjevnih međunarodnih revizija, stoga mi je posebno drago što su za partnera u ovom procesu imali švicarsku certifikacijsku kuću. Švicarske tvrtke djeluju na visokoj svjetskoj razini i uvijek donose dodir švicarske izvrsnosti - istaknula je Georgieva te pozvala na daljnju suradnju dviju država čije su gospodarske veze iznimno jake.

- Strategija AKD-a je neprestano unaprjeđivati svoje procese. Budući da poslujemo i na međunarodnom tržištu, poštujemo zahtjeve normi koje reguliraju proizvodnju europskih dokumenata te ostale međunarodne propise. Uvođenje norme ISO 37001 dodatni je doprinos unaprjeđenju poslovanja, što je AKD iskoristio kao priliku za formaliziranje već ustaljenih procesa i dobrih poslovnih praksi - izjavio glavni direktor AKD-a Jure Sertić.

Inače, zbog posebnosti svog proizvodnog programa AKD već dugi niz godina posluje s najuglednijim švicarskom tvrtkama u području zaštićenog tiska i pružanja usluga povjerenja. Tvrtka je osnovana prije 30 godina s ciljem proizvodnje nacionalnih dokumenata, a danas razvija suvremena IT rješenja u području identiteta i sigurnosti te pruža usluge bankarskom sektoru i fintech industriji i nalazi se na Europskoj listi pružatelja usluga povjerenja. Nositelj je najzahtjevnijih certifikata i normi, njih više od trideset, koji čine osnovu za uspješnost tvrtke.

14. svibanj 2022 12:38