Ukratko
StoryEditor

Apple TV aplikacija dostupna na Philips Android televizorima

09. Lipanj 2021.
Od 1. lipnja korisnici mogu uživati u Apple TV+ usluzi, Apple TV kanalima i još mnogo toga

TP Vision objavio je da je Apple TV aplikacija, uključujući Apple TV +, od sada dostupna na svim Philips Android televizorima diljem Europe, APMEA i LATAM¹ područja. Korisnici s kompatibilnim Philips Android televizorom imat će potpuni i jednostavan pristup Apple TV+ usluzi, Apple TV kanalima i još mnogo toga, direktno putem Smart TV početne stranice².

Apple TV aplikacija uključuje Apple TV+, Apple uslugu za video pretplatu koja nudi nagrađivane originalne serije, filmove i dokumentarce od najkreativnijih autora. Pretplatnici mogu uživati u Apple Originals sadržajima, poput serija “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “For All Mankind,” i “Servant,” te filmovima kao što su “Greyhound,” “Palmer” i “Wolfwalkers.”

Osim toga, na Apple TV aplikaciji dostupni su programi STARZPLAY, Acorn TV i Noggin koji se mogu gledati online i offline, bez oglasa i na zahtjev direktno putem aplikacije. Zahvaljujući opciji Family Sharing, do šest članova obitelji može dijeliti pretplatu na Apple TV kanale koristeći osobni Apple ID i lozinku. Korisnici također mogu uživati u personaliziranim preporukama i pristupiti svim filmovima i serijama kupljenim od Applea.

“Presretni smo što sada možemo dodati Apple TV+, jednu od najboljih TV streaming usluga, našoj Android platformi, što će zahvaljujući našoj nagrađivanoj tehnologiji obrade slike i jedinstvenom Ambilight sustavu korisnicima omogućiti gledanje Apple TV+ sadržaja s najvišom kvalitetom slike i zvuka”, izjavio je Martijn Smelt, glavni direktor marketinga u Europi za TP Vision.

Korisnici koji su kupili ovogodišnji novi model Philips Android televizora moći će pronaći Apple TV aplikaciju instaliranu na svojem Smart TV početnom zaslonu. A korisnici koji imaju stariji model Philips Android televizora (Android TV 8 ili noviji) mogu dodati Apple TV aplikaciju na listu svojih TV favorita putem Google Play™ trgovine za aplikacije. Apple TV se također može pronaći i u Philips Collection aplikaciji.

Svi Philips Android televizori imaju kompatibilnost s Dolby Vision™ i Dolby Atmos™ tehnologijama. Ove tehnologije zajedno s Philips Ambilight značajkom, koja omogućuje da LED svijetla na pozadini zaslona emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu, osigurat će gledanje Apple TV+ sadržaja u visokoj kvaliteti i kreirati iskustvo kao iz kina.

¹Apple TV aplikacija dostupna je u više 100 zemalja. Neke značajke nisu dostupne na svim područjima ili na svim jezicima. Neki modeli Philips Android televizora nisu dostupni u svim zemljama. Na službenoj stranici www.philips.com/tv korisnici mogu saznati koji modeli su dostupni na određenom području.

² Dostupno na Philips Android televizorima s Android TV 8 operativni sustavom ili novijim. Postoji mogućnost da će korisnici trebati ažurirati softver.

³ Korisnici se mogu pretplatiti na Apple TV+ putem Apple TV aplikacije na Philips Android televizorima, putem bilo kojeg Apple uređaja ili na službenoj stranici tv.apple.com za €4.99 mjesečno s besplatnim probnim razdobljem od sedam dana. Pretplata se automatski obnavlja dok se ne otkaže. Primjenjuju se ograničenja I drugi uvjeti.

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipstelevision Instagrama ili @PhilipsTV Facebooka.

20. travanj 2024 13:06