Ukratko
StoryEditor

Elegant – prozorski profil budućnosti

14. Veljača 2022.
Pojavom Deceuninckova prozorskog profila Elegant PVC stolarija postaje idealno rješenje koje odgovara svim suvremenim zahtjevima arhitekture i gradnje

Uz vrlo moderan i elegantan izgled Elegant ujedinjuje minimalizam, vrhunske izolacijske vrijednosti i ono najvažnije – održivost. Upravo je zato revolucija na tržištu prozorskih profila.

Danas su veliki prozori sve češći odabir u gradnji stambenog prostora jer osim što lijepo izgledaju, propuštaju obilje svjetlosti u unutrašnjost prostora. Sustav prozorskih profila Elegant tvrtke Deceuninck idealno će se uklopiti u najrazličitije građevinske projekte jer ima jedinstvena svojstva: posebno je održiv zahvaljujući ekološki prihvatljivu materijalu u jezgri profila koji se može reciklirati.

Nagrađivani Elegant

Prozor Elegant očarava svojim izgledom i pravi je užitak imati ga u svom prostoru. Za to je dobio i nekoliko vrijednih nagrada. Tako mu je Vijeće za dizajn dodijelilo nagradu German Design Award u kategoriji Special Mention odavši tako priznanje izvrsnu dizajnu toga prozorskog sustava profila.

Elegant je dobitnik i prestižne nagrade Red Dot Design Award kao pobjednik u kategoriji 'Dizajn proizvoda', što je potvrdilo visoku kvalitetu njegova dizajna. A okrunio ga je i priznati njemački stručni časopis Bauelement & Technik kao 'Proizvod godine 2020.' u kategoriji 'Prozori'. Profil Elegant temelji se na prvome modularnom sustavu iCOR ​, a ta inovacija dobila je nagradu German Innovation Award 2020.

Snažan i futuristički izgled

Futuristički prozor Elegant ostavlja snažan dojam, i to ne samo s aluminijskom oblogom već i svakom modernom nijansom koju program boja predviđa za njega. Dostupan je u različitim stilovima, bojama i izvedbama. Zbog palete od ukupno pedeset boja folija, u skladu sa svim individualnim željama i stilovima gradnje, Elegant je najbolji prozor za uistinu svačiji ukus. Osim profinjena izgleda, zbog posebne tehnologije lijepljenja s profilom Elegant mogući su prozorski elementi u visini prostorije, zbog čega su prostori obasjani, svijetli i osunčani.

Prozor Elegant ​izvrsno je rješenje i zbog svoje otpornosti na zrak, vodu i vjetar te uz to zahtijeva minimalno održavanje. Odabir prozorskog sustava Elegant osim najboljih atributa jamči i mirnu savjest.

18. travanj 2024 15:32