Ukratko
StoryEditor

Gospodarska klinika nudi rješenja za poslovanje u krizi COVID-19

24. Ožujak 2020.

U kratkom vremenu zatekla nas je epidemija virusa COVID-19 koja, osim zdravstvene krize, povlači za sobom i onu s još težim posljedicama - gospodarsku krizu. Kako bi se spriječilo širenje virusa, donesene su mjere rada od kuće, potpuno zatvaranje objekata koji primaju veći broj ljudi te su otkazani svi društveni događaji. Za velik broj obrta i poduzeća prihodi i dogovoreni poslovi su se zaustavili. Strah i neizvjesnost trajanja ove krize u gospodarstvu uzrokovali su velika otpuštanja ljudi.

Dugi niz godina, tvrtka Culmena se bavi optimiziranjem procesa i poslovanja u poduzećima te su u ovoj situaciji odlučili napraviti ono u čemu su najbolji - voditi poduzeća i ljude te pronaći način da se preživi ovaj izazov.

Stoga je tvrtka Culmena predstavila Gospodarsku kliniku, projekt koji je nastao dok su za potrebe vlastitog poduzeća čitali, sistematizirali podatke, slagali akcijske planove te optimizirali troškove kroz reorganizaciju poslovanja.

Cilj ovog inovativnog projekta je pružanje pomoći i podrške poduzećima koja su došla u poslovne probleme, prije svega izazvane pojavom virusa COVID-19. Poduzećima su osigurane na jednom mjestu sve potrebne informacije i upute kako se ponašati u novonastalim okolnostima te koje su im mogućnosti na raspolaganju kako bi prebrodili trenutne probleme s likvidnošću. Usluga se stavlja na raspolaganje  mikro, malim, srednjim i velikim poduzećima kao i obrtnicima.

Gospodarska klinika koristi se najboljim znanjima i alatima kriznog menadžmenta i industrijskog inženjerstva kako bi svojim klijentima pružila optimalna rješenja za što brži izlazak iz krize i prelazak na uobičajeni način poslovanja.

Gospodarska klinika svojim klijentima nudi:

  1. Prvu pomoć
  2. Poslovnu trijažu
  3. Poslovni tretman

Za više informacija posjetite službenu web stranicu projekta gdje možete saznati više informacija o paketima i uslugama te im se možete javiti putem kontakt obrasca. Također ih možete kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon +385 99 4978 424.

26. travanj 2024 07:28