Ukratko
StoryEditor

Konferencija ‘OK je promjena‘ odgađa se za ožujak 2022.

17. Kolovoz 2021.
Zbog sve nepovoljnije epidemiološke situacije u Hrvatskoj i neizvjesnosti koju nam ona donosi, prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi održat će se u ožujku 2022.

U organizaciji Dhar medije i online magazina BRENDfulness, konferencija 'OK je promjena' održat će se sljedeće godine tijekom ožujka u prostorijama škole Epoha u Zagrebu. Ugostit će stručnjake iz područja organizacijske kulture i vođenja, antropologe i vrhunske govornike. Važnost stvaranja organizacijske kulture promjene koja će upravo nositi godine promjena u kojima se nalazimo, postaje prioritet u organizacijama diljem svijeta. Taj trend stiže i u Hrvatsku te će o njemu biti govora na konferenciji za koju ćemo točan datum održavanja naknadno objaviti.

Na sveukupno pet predavanja govorit će Lea Brezar, CEO Dhar media, kozultantica za organizacijsku kulturu i vođenje, spisateljica i pjesnikinja; Walter Faaij, korporativni antropolog i osnivač Green Culture Laba; Dijana i Viktor Vetturelli, osnivači konzultantske tvrtke VETTURELLI; Zrinka Jezdić, voditeljica AromaVita Instituta za istraživanje i razvoj primjene esencijalnih ulja s ciljem očuvanja mentalnog zdravlja i zadovoljstva na poslu/životu i Gregg Ward, MCEC, BCC, CMC - emeritus, nagrađivani autor, govornik, savjetnik, voditelj, izvršni trener.

- Brendfulness metoda prepoznaje čovjeka i stavlja ga u središte svakog poslovanja. Svrha jedne organizacije je proces usklađenja vrijednosti koje promovira s vrijednostima pojedinca i to bi trebala biti slika svake organizacije. Povezati to dvoje, a pritom podržavajući rast i razvoj svakog zaposlenika nudeći mu da se u njoj ostvari u kontekstu posla kojeg obavlja, ciljevi su koje će nositi 21. stoljeće i godine promjena koje su pred nama - izjavila je Lea Brezar, CEO Dhar media, konzultantica za organizacijsku kulturu i vođenje, spisateljica i pjesnikinja.

- Organizacijski lideri moraju prihvatiti da je pandemija promijenila živote sviju nas. Jednostavno je nelogično pomisliti da će se naši zaposlenici i tvrtke funkcionirati na potpuno isti način kao i prije. Umjesto toga, moramo prepoznati da su stvari drugačije i da moramo prilagoditi sebe i svoje tvrtke ako želimo napredovati u ovom novom postpandemijskom svijetu. Vjerujem da sve započinje s poštovanjem: poštivanje naših zaposlenika koji sada na svijet, svoj život i svoj rad gledaju drugačije, te poštovanje naših kupaca/klijenata koji od nas imaju nova i drugačija očekivanja. Ako imamo poštovanja, možemo se prilagoditi na odgovarajući način, a zauzvrat ćemo biti poštovani. Od tog trenutka dalje je sve pitanje strategije i izvršenja. Ne kažem da će to biti lako, ali kažem da bez poštovanja neće biti moguće učinkovito se prilagoditi i promijeniti - rekao je Gregg Ward, nagrađivani autor, govornik, savjetnik, voditelj, izvršni trener te jedan od govornika na konferenciji.

Prijaviti se i dalje možete na službenoj web stranici konferencije ili direktno putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

18. svibanj 2022 09:36