Ukratko
StoryEditor

Zagrebačka pivovara lansirala web stranicu Zakonposao.hr

08. Veljača 2022.
Zakonposao Zagrebačka pivovara

Zagrebačka pivovara, najveća hrvatska pivovara i vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu, lansirala je novu web stranicu Zakonposao.hr. Web tako postaje centralno mjesto gdje svi zainteresirani mogu pronaći informacije o otvorenim vanjskim natječajima, uvjetima rada i pogodnostima koje zaposlenici ostvaruju, ali i osobna iskustva postojećih zaposlenika te informacije o odjelima Zagrebačke pivovare. 

- Web stranicu Zakon posao pokrenuli smo kako bismo olakšali proces zapošljavanja za sve potencijalne zaposlenike. Na jednom mjestu zainteresirani se mogu upoznati s kompanijom, pročitati iskustva naših zaposlenika, dobiti uvid u benefite rada u Zagrebačkoj pivovari, te pronaći oglase za otvorena radna mjesta u cijeloj Hrvatskoj. U Zagrebačkoj pivovari ljudi su nam uvijek na prvom mjestu, jer upravo zahvaljujući zakon ljudima nastaje zakon pivo, i tu poruku želimo prenijeti i novim komunikacijskim kanalima, stoga smo uz novu web stranicu pokrenuli i istoimenu Facebook stranicu na kojoj ćemo također komunicirati novosti iz sektora ljudskih potencijala -  rekla je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih potencijala Zagrebačke pivovare. 

Zagrebačka pivovara trenutno traži 28 sezonskih radnika za odjele prodaje i proizvodnih operacija: dvadeset unapređivača prodaje, pet pomoćnih radnika u punionici piva te tri pomoćna tehničara u kontroli kvalitete. Uz kompetitivna primanja, sezonski radnici dobit će nagradu za ostvarene rezultate, dodatno zdravstveno osiguranje, subvencioniranu Multisport karticu, naknadu za topli obrok i naknadu za prijevoz ili automobil koji mogu koristiti u službene svrhe. Uz navedeno, sezonci povratnici ostvaruju pravo i na dodatne financijske benefite.

- U Zagrebačkoj pivovari svako je radno mjesto jednako važno stoga smo našim zakon sezonskim zaposlenicima osigurali zakon benefite, a posebno nagrađujemo one koji nam se vraćaju. Sezonski rad u našoj kompaniji može biti odskočna daska za početak karijere, a posebna prednost je rad na poziciji unapređivača prodaje koji se obavlja na obali i otocima tijekom ljetnih mjeseci te tako spaja ugodno s korisnim. Upravo zato pozivamo sve zainteresirane da iskoriste priliku, naprave transfer sezone i potpišu za zakon posao -  dodaje Sakoman. 

Zagrebačka pivovara jedan je od najvećih domaćih poslodavaca koji zapošljava više od 700 zaposlenika te ima 20 brendova u svom portfelju, a jedinstvena korporativna kultura izgrađena je na vrijednostima koje su zaposlenici sami kreirali. Zagrebačku pivovaru kao zakon poslodavca prepoznala je i struka, te je od 2012. godine ponosni nositelj certifikata Poslodavac partner, rezerviran za kompanije koje grade partnerski odnos sa zaposlenicima te privlače najbolje kadrove. 

21. travanj 2024 16:10