Ukratko
StoryEditor

Zašto se isplati investirati u strani jezik?

19. Prosinac 2019.
Berlitz metoda
Piše:
piše PROMO
‘Ako govorim čovjeku jezikom koji razumije, to će primiti glavom. Ako govorim čovjeku njegovim jezikom, to će primiti srcem.‘ Nelson Mandela

Prema istraživanju, čak 60% tvrtki propustilo je poslovne prilike zbog nerazumijevanja u komunikaciji. Da je komunikacija preko granice problem, kaže visoki udio od 69% zaposlenika, a samo 9% izjasnilo se da su ležerni i samopouzdani u komunikaciji na stranom jeziku. To je potvrda da je efektivna komunikacija preko granice uistinu rijetka vještina.

Berlitz Virtual Classroom

Riječ je o interaktivnome fleksibilnom programu učenja stranih jezika osmišljenom da vam omogući gotovo potpuno istu pouku na internetu koju biste dobili dolaskom u naš centar, nastavu s Berlitz instruktorom uživo. Ako često putujete, ako su vaši zaposlenici na raznim lokacijama ili ste daleko od Berlitz centra, BVC je uvijek tu za vas.

Možete se priključiti malim otvorenim skupinama od troje do petero polaznika u fiksnim terminima, a ako odaberete individualnu poduku ili čartersku opciju za skupinu svojih zaposlenika, program uključuje specijalizirani vokabular i sadržaje prema potrebi vašeg posla ili pojedinih odjela u kompaniji.

Dokazana metoda

Naši certificirani Berlitz instruktori, izvorni govornici, koriste se istom dokazano uspješnom Berlitz metodom i materijalima koje upotrebljavamo u nastavi u klasičnoj učionici. Prije početka nastave predviđen je i orijentacijski sat za upoznavanje s tehnologijom. Dodatna je prednost što je svaka lekcija snimljena i možete je poslije samostalno ponavljati.

Pravo je vrijeme

Zašto ne iskoristiti ležernije blagdansko razdoblje i opremiti se znanjem stranog jezika s pomoću pouzdane i zabavne Berlitz metode? Za BVC i druge online opcije nudimo blagdanski popust od 20 posto do 31. siječnja 2020.

16. travanj 2024 16:21