Lider trend
StoryEditor

Electrolux dovodi nagrađivane chefove u Cannes

16. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Electrolux slavi gotovo 100 godina djelovanja nastavljajući svoju potporu filmskog festivala u Cannesu. Electrolux je odabran kao dobavljač gotovo 50 posto restorana s Michelinovim zvjezdicama diljem Europe i dovest će partnere – chefove kuhinja na festival u Cannesu kako bi osigurao gastronomsku izvrsnost za sva događanja.

Unutar Electrolux Agora paviljona u Cannesu, izmjenjivat će se nagrađivani tim chefova koji će posluživati goste tijekom festivala, uključujući vlasnicu tri Michelinove zvjezdice Anne-Sophie Pic; vlasnike dviju Michelinovih zvjezdica Clauda Bosija i Brunu Ogera, kao i braću Christiana i Manuela Costardija koji imaju jednu zvjezdicu.

- Electrolux partneri-chefovi Anne-Sophie Pic i Bruno Oger zajednički će pripremati gala večeru za noć otvorenja koristeći Electrolux profesionalne uređaje unutar kuhinje Electrolux Agora paviljona - rekla je Olivia Kaye, Experiential Manager, Electrolux.

Electrolux Agora paviljon dom je svih službenih kulinarskih festivala i domaćin čak 45 chefova u najprometnijem periodu sa 120 poslužitelja za 648 gostiju unutar prostora od 1.000 metara kvadratnih.

14. svibanj 2024 11:06