Lider trend
StoryEditor

FOTO: Kaput - ključni komad odjeće Comma nadolazeće sezone

30. Kolovoz 2019.

Ključni komad odjeće za nadolazeću jesen/zimu svakako je kaput. A tu je sve moguće! Izbor materijala, uzoraka, boja i krojeva nikad nije bio veći. S jedne se strane trendovi kroz tradicionalne materijale poput vune, kože, umjetnog krzna i samta vraćaju prirodi. Tome doprinose već nezaobilazni životinjski uzorci, a tu je i poznati i priznati klasičan britanski karo. S druge strane pak jasne linije i krojevi najavljuju neku novu jednostavnost. Trend koji spaja sportsku i casual odjeću donosi se na outfite za svaku prigodu. Kombinacija udobnosti i glamura vodeća je karakteristika novih Comma kolekcija.

Tradicionalne kapute s jednorednim ili dvorednim kopčanjem nadopunjavaju zaigrani detalji poput komotnih kimono rukava. Hit su također i „puff“ jakne – napuhane trendovske jakne u kojima nećete ostati nezamijećeni.

Vodeće boje kolekcija su zagasite zemljane boje koje se savršeno slažu s jarkim tonovima poput senfa ili bundeve. Za dah plemenitosti i ženstvenosti zaslužne su kardinal crvena, bordo, tamno plava i siva boja.

Za nadolazeće hladne dane na raspolaganju Vam je širok izbor modnih dodataka poput toplih, mekih šalova decentnog životinjskog ili karo uzorka u harmoničnim kombinacijama boja.

17. svibanj 2022 16:48