Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje dva paketa Arkopharma CYS-Control

13. Kolovoz 2019.

Cistitis ili upala mokraćnog mjehura predstavlja upalni odgovor na prijanjanje bakterija na površinu mjehura i sluznicu uretre. Urin je inače fiziološki sterilan zahvaljujući obrambenim mehanizmima protiv infekcija: ph razini, koncentraciji uree i amonijaka, a i samo mokrenje (približno 1.5 litre urina dnevno) je također obrambeni mehanizam. No, to se mijenja kad dođe do upale mjehura.

Naime, jedna od češćih zdravstvenih boljki - kojom se tijekom života susretne barem svaka druga žena - jest upala mjehura i mokraćnih puteva. Kao posljedica ženske anatomije, urinarne infekcije su uglavnom autoinfekcije – neprenosive, izlječive, ali najčešće jako neugodne.

U Hrvatsku je stigao broj 1 proizvod protiv urinarnih infekcija u Njemačkoj i Francuskoj. Arkopharma CYS-Control® Fort s D-manozom, brusnicom i vrijeskom jedinstven je i 100% prirodan kompleks s trostrukim antibakterijskim djelovanjem, posebno biranim sastojcima u optimalnim koncentracijama te uz dodatak vrijeska, prirodnog diuretika i antibiotika.

Ljetni Lider trend daruje dvije kutije Arkopharma CYS-Control!!

Nagradno pitanje: O kojem prekrasnom hrvatskom otoku piše Goran Gazdek u ljetnom Lider Trend-u?

Odgovor potražite u ljetnom Lider trendu koji možete potražiti na svim kioscima iNovina i Tiska.

Svoje odgovor zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 19. kolovoza.

Sretno!

Dobitnici prošlotjednog darivanja kojima će na kućnu adresu stići Unilever poklon paketi su: Jasmina Nekić, Karlovac Đurđica Sekulić, Zagreb Mario Petričić, Zagreb

26. travanj 2024 10:49