Lider trend
StoryEditor

Neka i vaše djete postane ‘Malac genijalac‘ - upisi u tijeku

19. Kolovoz 2019.

Većina današnje djece ima problem s nedovoljnom koncentracijom i pažnjom. Najčešći krivac za to je suvremeni način života i upotreba pametnih uređaja. Ipak, to nikako ne znači da su naša djeca manje sposobna za pun intelektualni razvoj. Međutim, za uspješan razvoj djece, najveću odgovornost imaju njihovi roditelji! Sva djeca rođena su s neograničenim potencijalom svog uma, pitanje je samo hoće li se ta prilika iskoristiti ili će se trajno propustiti.

Stoga ne propustite upisati djete u školu za razvoj kognitivinh sposobnosti ‘Malac genijalac‘ i otključajte njihov potencijal. Upisi su u tijeku!

HIKARI program mentalne aritmetike

U školi Malac Genijalac primijenjuje se originalni HIKARI 光 program Mentalne aritmetike. Hikari na japanskom znači svjetlost i simbolizira proces učenja i buđenja (osvjetljavanja) naših mentalnih kapaciteta. Program sadrži jedinstvenu metodu podrijetlom iz Japana, kolijevke mentalne aritmetike. Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz područja edukacije u suradnji s prestižnim japanskim Institutom Tomoe Soroban iz Tokija. Temelji se na upotrebi drevne računaljke abakus (算盤, jap. Soroban), čijom se vizualizacijom postiže izvanredno brzo računanje i razvoj kognitivnih vještina i sposobnosti djece u ranom periodu života. Program se temelji na: TBDP pristupu (Total Brain Development Program) i VAK metodi (Vizualno Auditivno Kinestetičko).

Zašto abakus?

Abakus je drevna računaljka, kojom se na lak i jednostav način postiže optimalan razvoj kognitivnih sposobnosti djece. Tajna je u tome što on zapravo nije računaljka već savršena mentalna sprava kojom se računanje cijelo vrijeme odvija u ljudskoj svijesti. Time se postiže najbolji trening za moak a istovremeno se aktiviraju njegove boje hemisfere.

Kome je namijenjen i koliko traje program?

Program je namijenjen djeci od 4. do 12. godina. Ima dva nivoa, osnovni i napredni koji traju po deset mjeseci. Satovi se održavaju jednom tjedno i to vikendom po tri vezana sata. Nastava se organizira u mailm grupama od 6 do 12 polaznika, a svakom se djetetu osigurava individualan pristup učenju.¨

Deset razloga zašto ‘Malac genijalac‘ 1. poticanje neograničenog potencijala dječjeg uma 2. bolji uspjeh u školi 3. razvoj različitih sposobnosti 4. samopouzdanje 5. razvoj inicijative i samostalnosti 6. razvoj vještina vođenja 7.brže učenje stranih jezika 8. priprema za buduće školovanje 9. povećanje emocionalne ineligencije 10. individualan pristup svakom djetetu

16. kolovoz 2022 11:46