Podcast
StoryEditor

Magda Milas: Potencijal blockchaina je mnogo veći od vrijednosti kriptovaluta koje plasiraju mediji

23. Srpanj 2024.
YouTube podcast Magda_Milas

Premda se kao klinka nije vidjela u ekonomiji već u nekim kreativnijim djelatnostima poput modnog dizajna ili glume, Magda Milas je danas jedna od vodećih stručnjakinja za financijsku tehnologiju i blockchain te jedna od osnivačica i predsjednica udruge Alice in Blockchains čija je misija povećati broj žena u fintech i blockchain području kroz financijsko obrazovanje, umrežavanje te pružanje jednakih mogućnosti.

U novoj epizodi Liderova podcasta s novinarkom i voditeljicom Sandrom Babić govorila je u svom profesionalnom putu od turističke radnice, bankarice pa do stručnjakinje za fintech. Otkrila je zašto žene nevoljko ulaze u svijet financijske tehnologije, zašto su manje sklone rizicima i ulaganju u, primjerice, kripto-tržište te u kojem se smjeru uopće ono kreće. Milas je podijelila i svoje stavove kad je riječ o osobnom razvoju, otkrila zbog čega se kaje ali zašto joj je važno pomicati vlastite granice za što su idealni i njeni hobiji. Naime, od malena se bavi ronjenjem na dah, a dok nije blizu mora – leti, jer je ponosna vlasnica dozvole za sportsku pilotkinju.

Otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta koji je dostupan na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu. 

07. rujan 2024 12:42