Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere: Tvrtka Radin print mjesečno izveze 50 šlepera otisnutog materijala

02. Srpanj 2020.
radin šleperi

Tiskara Radin osnovana je 1995. godine, a pokrenuli su je Marijan Arambašin i Branka Pušec sa sjedištem u Svetoj Nedelji. Tiskara je prepoznata kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, pa se tako mogu pohvaliti da su međunarodna tvrtka s tiskarama u Hrvatskoj, Srbiji i Albaniji te predstavništvima u Rumunjskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji, Njemačkoj, Danskoj i Italiji, što ih čini svojevrsnim liderom u ovom dijelu Europe.

Iako ih je koronakriza malo pokolebala, kao i sve ostale, tvrtka Radin Print se polako vraća na stare staze, pa iako kažu da je u travnju broj šlepera koji kreću prema Europi malo smanjen, sada se polako taj broj ponovno penje.

- Mjesečno izvezemo 40 do 50 šlepera otisnutog materijala, odnosno u prosjeku 2 do 3 šlepera dnevno. U travnju je taj broj pao na 23, ali smo se u svibnju i lipnju na 40 mjesečno – kažu iz tvrtke.

Pozivamo sve poduzetnike da nam jave (poruka, fotografije) svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Do sada su se brojili turisti koji ulaze u Hrvatsku (da se ne bi krivo shvatili, svaki taj turist je zlata vrijedan), a Lider počinje brojiti kamione koji odlaze van naših granica s robom za prodaju.

Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

15. svibanj 2022 10:41