Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Sastanak delegacije Turske i Hrvatske gospodarske komore, nastavak zagrebačke Skupštine, Plenković prima Oparu

11. Veljača 2020.
Andrej Plenković
Piše:
piše Lider/Hina
[email protected]

ZAGREB - U sklopu službenog posjeta ministrice trgovine Republike Turske Ruhsar Pekcan Hrvatskoj, turska gospodarska delegacija će posjetiti i Hrvatsku gospodarsku komoru (HGK). Sastanku gospodarskih izaslanstava, kako je najavljeno, nazočit će i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat. Izjave za medije predviđene su uoči sastanka (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković primit će gradonačelnika Splita Andru Krstulovića Oparu. Na sastanku će biti i ministar državne imovine Mario Banožić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka o kojem će se izvijestiti priopćenjem (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković primit će predstavnike Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora na čelu s predsjednikom udruge Danijelom Rehakom. Na sastanku će biti i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka o kojem će se izvijestiti priopćenjem. (9 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). 

ZAGREB - U Ministarstvu zdravstva održat će se svečanost uručivanja 16 ugovora o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava za projekte u sklopu poziva "Promocija zdravlja i prevencija bolesti - Faza 1". Riječ je o vrijednosti višoj od 13 milijuna kuna, a ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava potpisali su ministar zdravstva, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i predstavnici uspješnih prijavitelja (11 sati, Ministarstvo zdravstva, Velika dvorana, Ksaver 200a). 

ZAGREB - KBC Zagreb postao je prvi u Hrvatskoj licencirani europski centar za liječenje moždanog udara i jedan od prvih dvadeset licenciranih centara u Europi, a o tome će na konferenciji za novinare govoriti ravnatelj KBC-a Ante Ćorušić, voditelj odjela za neuroradiologiju i vaskularni sustav Marko Radoš i David Ozretić s Odjela za neuroradiologiju i vaskularni sustav (10 sati, KBC Zagreb, Kišpatićeva 12). 

ZAGREB - Nastavak sjednice zagrebačke Gradske skupštine, (10,30 sati, Stara gradska vijećnica, Ćirilometodska 5).

26. travanj 2024 16:03