Hrvatska
StoryEditor

Hrvatski kapetan Luka Modrić izdaje liniju vlastitih NFT-a

15. Veljača 2022.
Luka modrić NFT

Nezamjenjivi digitalni tokeni ili NFT-i postaju sve prihvaćeniji i na sportskoj sceni, pa ne čudi da se i naš kapetan nogometne reprezentacije Luka Modrić odlučio ući u ovu digitalnu priču vlastitom linijom NFT-a koja će biti lansirana 17. veljače. Modrićev potez stiže nakon što je i sam Hrvatski nogometni savez napravio svoj digitalni fun token naziva Vatreni, a isto je napravio i GNK Dinamo koji vlasnicima tokena omogućuje da sudjeluju u nekim manjim odlukama u klubu, poput odabira maskote, naziva za pomoćno igralište i slično.

Modrić svoju liniju NFT-a izbacuje na platformi ethernity.io i poručuje kako svoje digitalne tokene posvećuje svim navijačima koji su ga podržavali tijekom karijere.

Još ćemo se morati strpjeti par dana da vidimo kako će izgledati Modrićev NFT, ali prema objavi koju je pustio na svom Twitter računu čini se da će uz kolekcionarske tokene, zaljubljenici u Modrića moći kupiti i nosive predmete namijenjene korištenju u metaverzumu, poput virtualnog 'kockastog' Modrićevog dresa s brojim deset.

16. travanj 2024 16:01